Acunun programlarını izlemiyorumBirazdan Şükrü çıkacak bu sefer kaçırma bari. Ya da kaçır bana ne. @serhatt
Genel olarak izlediğim kadarıyla bu sezon güzel sesler fazla değil. Düello izliyorum bugün, bu seviyeye gelmiş sesler bile vasat yani.Seda Sayan yoluna Şahin'in kız kardeşi Zeliha ile devam edip elediği yarışmacıyıda vokalistlik teklif etti iki yarışmacıda memnun ayrılmış oldu.
Zeliha'nın sesi çok iyi ama doğru şarkıyla çıkıp değerlendirmiyor.
Bu sezon bende çok takip etmedim. İlk başlarda iyi seslere dönmeyip kötü söyleyenlere dönünce izlemeyi bıraktim bir an Bir ara bir konuda bir video bile paylaşmışım şu sese dönüldü deyip alay etmiştimGenel olarak izlediğim kadarıyla bu sezon güzel sesler fazla değil. Düello izliyorum bugün, bu seviyeye gelmiş sesler bile vasat yani.
Tüm iyi sesler önceki sezonlarda tükendi heralde.
Yorumlaşırız buradan.Bu sezon bende çok takip etmedim. İlk başlarda iyi seslere dönmeyip kötü söyleyenlere dönünce izlemeyi bıraktim bir an Bir ara bir konuda bir video bile paylaşmışım şu sese dönüldü deyip alay etmiştim
Son zamanlarda arada bakıyordum ve çok sağlam az ses var gerçekten, Bu sene en iyi sesler Seda Sayan'a gitti. Bakalım final turlarına kimler kalacak. İzlerim o kısımları
tamam güzel olur Bu aralar aktifliğim arttı zaten ve sende aktif gibisin. Bol bol eleştiririzYorumlaşırız buradan.
Athena Gökhan'ın dönemine denk gelip onu seçse büyük ihtimalle şampiyon olurdu o adam. Seda ile şansı daha az.Alkan şampiyon olur bence bu sene.
Eğer şimdiye kadar sergilediği gibi performanslar sergilerse neden olmasın sonuçta sms atan sesine atacak Seda'nın yarışmacısı deyip atmaktan vaz mı geçecek.Athena Gökhan'ın dönemine denk gelip onu seçse büyük ihtimalle şampiyon olurdu o adam. Seda ile şansı daha az.
Şarkı seçiminden bahsediyordum ben aslında. Finaller öncesi grup halinde takım performansları da çok iyiydi Gökhan'ın. Bu konularda geri planda kalabilir.Eğer şimdiye kadar sergilediği gibi performanslar sergilerse neden olmasın sonuçta sms atan sesine atacak Seda'nın yarışmacısı deyip atmaktan vaz mı geçecek.
Anladım ama o grup performansları pek etkilemiyordu oylamayı. Senin favorin var mı?Şarkı seçiminden bahsediyordum ben aslında. Finaller öncesi grup halinde takım performansları da çok iyiydi Gökhan'ın. Bu konularda geri planda kalabilir.
Var Alkan. Çok hakim değilim bu sene. Yarın denetleyeceğim biraz. Beyazıt'taki kıvırcık saçlı çocuk gözüme çok değiyor. O da sürpriz yapabilir gibi.Anladım ama o grup performansları pek etkilemiyordu oylamayı. Senin favorin var mı?
Ben beğenmiyorum o çocuğu nedense.. Biran Ceren de çok iyi bir izle istersen bu akşamki performansını.Var Alkan. Çok hakim değilim bu sene. Yarın denetleyeceğim biraz. Beyazıt'taki kıvırcık saçlı çocuk gözüme çok değiyor. O da sürpriz yapabilir gibi.