Alt bantta 2-3 kere gösterdiler![]()
Arkada TV8 açık ama yine de gece bir daha soracağım. Umarım soldan soldan gelmez.Kızım ve Masterchef gördüm ben altta.![]()
Alt bantta 2-3 kere gösterdiler![]()
Arkada TV8 açık ama yine de gece bir daha soracağım. Umarım soldan soldan gelmez.Kızım ve Masterchef gördüm ben altta.![]()
Evet ben de şimdi gördüm. Yayın akışında Kızım diyordu o yüzden sürpriz oldu. Yarın 10.30'da da tekrarı görünüyor.@Aserat Jet Sosyetenin kolaj bölümü basladı![]()
Sonuç olarak hepsi hahahahaha yaptı, Hadise bir ara çığlıklarla gülmeye başladı korktum.Seda asla samimi gülmedi hiçbirine.![]()
Türk televizyonculuğuna getirdiğimiz yenilikler devam ediyor. Bir gün herkes bizim izimizden gidecek.Reklamdan önce yeni bölümü başlatıp, reklam dönüşü özete devam eden Türkiye'nin en kaliteli kanalı.![]()
Türk televizyonculuğuna getirdiğimiz yenilikler devam ediyor. Bir gün herkes bizim izimizden gidecek.Şaka bir yana teknik sorun yaşanmıştır abartmaya lüzum yok.
![]()
Aserat'ın dizisi 'JET' hızıyla final yapınca dönüşü muhteşem olacak.Reklamdan önce yeni bölümü başlatıp, reklam dönüşü özete devam eden Türkiye'nin en kaliteli kanalı.![]()
Hani sen de TV8'ciydin.ss Neyse antilerin çoğalması iyidir çünkü sezon boyunca daha çok kişi çatlayacak anlamına gelir.Aserat'ın dizisi 'JET' hızıyla final yapınca dönüşü muhteşem olacak.![]()
Ben senden önce TV8'ciydim, Acun'um kanalı açtığından beri.Hani sen de TV8'ciydin.ss Neyse antilerin çoğalması iyidir çünkü sezon boyunca daha çok kişi çatlayacak anlamına gelir.![]()
Türk televizyonculuğuna getirdiğimiz yenilikler devam ediyor. Bir gün herkes bizim izimizden gidecek.Şaka bir yana teknik sorun yaşanmıştır abartmaya lüzum yok.
![]()
Aserat'ın dizisi 'JET' hızıyla final yapınca dönüşü muhteşem olacak.![]()
O zaman bir TV8 fanına göre davran ve sinirlerimi kaldırma.Ben senden önce TV8'ciydim, Acun'um kanalı açtığından beri.Survivor başlasın da 7/24 bağlanırım
![]()
Bu gidişle yanan FOX olacak gibi. Yalan haber iddiaları, davalar, sitemler derken herkes saldırıyor.Temelinden yansın.![]()
Keçiören'de oturası gelsin, ben de yanına otururum
Keçiören'de oturası gelsin, ben de yanına otururum![]()