Aa bak ben niye koptum biliyormusun yarışmadan? Başları çok izleniyor diye bir sürü yarışmacı kattılar takımlara geçen sene ve sonra ikinci tur öncesi şans verilmeden, ikinci kez dinlenmeden sen, sen , sen düeloya gidiyorsunuz ve diğerlerini elediler. Sistemi bozdular.
Bu senede öylemiydi bilmiyorum izlemedim
Iki gündür denk geldim bir kaç dakikalık O Ses'e. 2. tura geçilmiş ve o eleştirdiğimiz durum yok artık. Herkese şarkı söyleme şansı verilmiş ve tabi biz sadece kısa bir kısmını dinliyoruz çünkü uzun versiyon olsa süre yetmez. Sonra jüri bu kişiler arasında (6 kişi falan galiba) 2 tanesiyle yoluna devam ediyor ve diğer jürilerde eleneni alabiliyor takımına.Evet o sistem çok kötü işte. Sanırım yine öyleydi. Ben de pek takip etmedim bu sene, son final turlarına bakıyorum işte.
İlk turun reytingleri yüksek diye ilk turu uzattıkça uzatıyor Acun, sonra dediğin gibi bir daha şans bile bulamıyor güya üst tura geçenler. O baya tadını kaçırıyor yarışmanın.
@Yiğitt şu sokakta Vazgeçtim şarkısını söyleyen çocuk yine katılıp bir takıma dahil oldu. Bu çocuğun hikayesi yalan dolan. Kesin jüriler vesilesiyle hep tur atlar ama halk onu şampiyon etmez. Üstelik eskidende katılmıştı kimse dönmemişti.Bu senede öyle ahım şahım bir performans değildi ve bu çocuk zaten klip falan çıkarmıştı. Reklam peşinde olmasından dolayı bir an önce elensin isterim
Samimiyetsiz geliyor bana
O Ses'e ilk katılırken: