Tabii ki de sen Lütfiye reyizi tutuyorsun diye ben de onu tuttum ve reyizi şampiyon yaptık sonundaBana da inanmıştın değil mi final tahminim konusunda
Tabii ki de sen Lütfiye reyizi tutuyorsun diye ben de onu tuttum ve reyizi şampiyon yaptık sonundaBana da inanmıştın değil mi final tahminim konusunda
Niye bu kadar uğraştın ki ben zaten inanmıştım sana
Daha az önce uğraşmamak için sordum sunayımmı diye evet dedin :SBana da inanmıştın değil mi final tahminim konusunda
Yarışma heyecanından kafam yerinde değildi o zamanDaha az önce uğraşmamak için sordum sunayımmı diye evet dedin :S
Ama iyi trolledim dimiSen ne bakıyorsun @eskici trollüne
Ciddiye almamak gerekiyormuş evetSen ne bakıyorsun @eskici trollüne
Aynen. Federer zamanı iyi hava atmıştık senleAcun'dan yana yüzüm gülmeye başladı son zamanlarda, eskiden hiç kazanamazdı desteklediklerim, özellikle Survivor'da Diğeri de Federer'di galiba değil mi
Sesi çok kötüydü, şarkıyı da batırdı. Seda reis niye döndü ben de anlamadım.Bacım buna dönülür mü.
Sesi çok kötüydü, şarkıyı da batırdı. Seda reis niye döndü ben de anlamadım.
Evet, videosunu beğendim ben de. Nicki neymiş, anlamadım ben.Videosu fena değilmiş kadın işi biliyor gibi. 😱
Evet, videosunu beğendim ben de. Nicki neymiş, anlamadım ben.
Ay özlemişim programı.
Beyaz baya yakışmış, çok güldürüyor. Seda henüz alışamamış gibi ama kesinlikle sezonun rengi olacaktır. Sağa sola laf sokuyor arada, daha çok olaylı olur. Stüdyo da güzel olmuş...
Bir şey diyeceğim Jet Sosyete'yi çok tanıttılar mı şu ana kadar.Bacım buna dönülür mü.
Alt bantta 2-3 kere gösterdilerBir şey diyeceğim Jet Sosyete'yi çok tanıttılar mı şu ana kadar.
Bir şey diyeceğim Jet Sosyete'yi çok tanıttılar mı şu ana kadar.