Alt bantta 2-3 kere gösterdiler
Arkada TV8 açık ama yine de gece bir daha soracağım. Umarım soldan soldan gelmez.Kızım ve Masterchef gördüm ben altta.
Alt bantta 2-3 kere gösterdiler
Arkada TV8 açık ama yine de gece bir daha soracağım. Umarım soldan soldan gelmez.Kızım ve Masterchef gördüm ben altta.
Evet ben de şimdi gördüm. Yayın akışında Kızım diyordu o yüzden sürpriz oldu. Yarın 10.30'da da tekrarı görünüyor. Ama bu bölümü perşembe günü yayınlamışlardı o yüzden izlemem bir daha.@Aserat Jet Sosyetenin kolaj bölümü basladı
Sonuç olarak hepsi hahahahaha yaptı, Hadise bir ara çığlıklarla gülmeye başladı korktum.Seda asla samimi gülmedi hiçbirine.
Türk televizyonculuğuna getirdiğimiz yenilikler devam ediyor. Bir gün herkes bizim izimizden gidecek. Şaka bir yana teknik sorun yaşanmıştır abartmaya lüzum yok.Reklamdan önce yeni bölümü başlatıp, reklam dönüşü özete devam eden Türkiye'nin en kaliteli kanalı.
Türk televizyonculuğuna getirdiğimiz yenilikler devam ediyor. Bir gün herkes bizim izimizden gidecek. Şaka bir yana teknik sorun yaşanmıştır abartmaya lüzum yok.
Aserat'ın dizisi 'JET' hızıyla final yapınca dönüşü muhteşem olacak.Reklamdan önce yeni bölümü başlatıp, reklam dönüşü özete devam eden Türkiye'nin en kaliteli kanalı.
Hani sen de TV8'ciydin.ss Neyse antilerin çoğalması iyidir çünkü sezon boyunca daha çok kişi çatlayacak anlamına gelir.Aserat'ın dizisi 'JET' hızıyla final yapınca dönüşü muhteşem olacak.
Ben senden önce TV8'ciydim, Acun'um kanalı açtığından beri. Survivor başlasın da 7/24 bağlanırımHani sen de TV8'ciydin.ss Neyse antilerin çoğalması iyidir çünkü sezon boyunca daha çok kişi çatlayacak anlamına gelir.
Türk televizyonculuğuna getirdiğimiz yenilikler devam ediyor. Bir gün herkes bizim izimizden gidecek. Şaka bir yana teknik sorun yaşanmıştır abartmaya lüzum yok.
Aserat'ın dizisi 'JET' hızıyla final yapınca dönüşü muhteşem olacak.
O zaman bir TV8 fanına göre davran ve sinirlerimi kaldırma.Ben senden önce TV8'ciydim, Acun'um kanalı açtığından beri. Survivor başlasın da 7/24 bağlanırım
Bu gidişle yanan FOX olacak gibi. Yalan haber iddiaları, davalar, sitemler derken herkes saldırıyor.Temelinden yansın.
Keçiören'de oturası gelsin, ben de yanına otururum
Keçiören'de oturası gelsin, ben de yanına otururum