NOW O Hayat Benim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kız iyi de efsun tip ve karakter olarak senin ikizin sen de mi katır suratlısın şimdi
hem sevinme ölemez en önemli karakter dizide
Öölmediyse konusunu neden açıyorsun beee @denizz19 da merali öldü diye açmıştı sonra ölmedi bu forumda sevinemicezmi bayan oyuncuların öldüğüne haftaya hortluyorlar

Efsun cıktı mı diziden @xemrexxx fragmanı bugun görmüştüm Sezen çaliyordu. Şarkıyı dizide kullanarak hiç etmişlerdi

Öölmediyse konusunu neden açıyorsun beee @denizz19 da merali öldü diye açmıştı sonra ölmedi bu forumda sevinemicezmi bayan oyuncuların öldüğüne haftaya hortluyorlar
haber olarak açmadım zaten
sezen dinle gece gece o paslı ve kirli kulakalrın temizlensin diye açtım

Efsun cıktı mı diziden @xemrexxx fragmanı bugun görmüştüm Sezen çaliyordu. Şarkıyı dizide kullanarak hiç etmişlerdi
çıkmaz herhalde

Dün gece bu sahnede resmen ağlayacaktim.
Efsun'un o tatlı sempatik halleri ile şarkı çok kötü etkiledi beni.

hhahaha ayoll 3 yıldır tanıyorum bunu hergün böyleydi vlla
e tamam iste. senelerdir yanliz ve fiziksel görunum hakkinda olumsuz konusmayi sevmem ama galiba kendisiyle pek barisik degilki fiziksel özellikler uzerinde saldiriyor. özellikle biz kizlara karsi "saldirganlugida" yanlizliginin göstergesi

hhah aa ben biliyorum fiziğini tam bir yer cücesi boy takınsıtı olması lazım @xemrexxx oyüzden kaç yıldır benle uğraşıyor demek hemen çözdün kız

hahaha aman onun utanmaı çekinmesi yoktur rahat rahat ne istiyorsan söyle cnm rahat ol

aa yalnız o gelmeden kaçarım ben birazdan hiç uğraşamam çünkü
neyse o degilde senin manitan nerde kiz ? bence sen onu juri falan etme baksana piyasada yok. seni yari yolda birakir.
ben bosunami iyi davrandim ona. juride olur sandiydim