cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,603
- Puanı
- 1,060
senle paza ra cıkcakmış 300e 500 diyecekmişsiniz ortalıklarda.benimiii ne yapacakmı beni bee aaa
senle paza ra cıkcakmış 300e 500 diyecekmişsiniz ortalıklarda.benimiii ne yapacakmı beni bee aaa
senle paza ra cıkcakmış 300e 500 diyecekmişsiniz ortalıklarda.
bana da yılbaşı için oradan baharıma saf yüzük alıver tam olur ona ahahah olurmu gebeşim ?ay töbe estfrullahh benden başkasını bulsun ben yapamam öyle
bana da yılbaşı için oradan baharıma saf yüzük alıver tam olur ona ahahah olurmu gebeşim ?
sana ise kösem küpesi alacam çok yakısacak sana.olur olur alırım ne demek daha ne istersen alırım ben
sana ise kösem küpesi alacam çok yakısacak sana.
tamam efsun dedi ki reklamda çaya gelsin bana senin içn gitcn misadece küpemii ayoll kolyee de isterimm
tamam efsun dedi ki reklamda çaya gelsin bana senin içn gitcn mi
ahahahha o seni yolmasın çünkü çok alışık da o ahahaha dövüş e hayır!!yogg ne gitcemm gidersemm efsunu yolarım benn
ahahahha o seni yolmasın çünkü çok alışık da o ahahaha dövüş e hayır!!
Kiz işte ohb aşki memnudan çok izlennişaa anlamadım ben bundan birlşey bee bana açıklayıcı not düş
Sen ne zamandan beridir aşkı memnu antisi oldun beee aa bende sevmiyorum ama sen bayılıyordunKiz işte ohb aşki memnudan çok izlenniş
Ben sokak totoşuna karşi antici vadicilere karşi aski memnucuyumSen ne zamandan beridir aşkı memnu antisi oldun beee aa bende sevmiyorum ama sen bayılıyordun