@xemrexxx hangi dizileri izliyon sevme sıralaman nasılDün yine iyi bir bölümdü reytinglerde geçen haftaya göre yükselmiş diziyi 4 senedir izliyorum şeytan efsun salk baharda yine her şeyi unuttu
@xemrexxx hangi dizileri izliyon sevme sıralaman nasılDün yine iyi bir bölümdü reytinglerde geçen haftaya göre yükselmiş diziyi 4 senedir izliyorum şeytan efsun salk baharda yine her şeyi unuttu
Bu fragmanla Totalde 7 almalı
hahah ayy sapık dedinya şimdi @destere ışınlanır buraya hemen
Ben 6 sene tiyatro yaptım sahneye çıksam Meryem'e bin basarım ama bıraktık işte.
İlkokul ve kreşte mi yaptın naptın
Ağacı falan mı oynadın
bu dizide reyting patlaması için efsunun ölmesi şart
Gerçek söylendi, şimdi sarıdan Efsun'a tokat geliyor
2:02 den sonra @vadikızı vs. @Çiğdem- (10 yıl sonra ) @Harunnn60 @DosiBenim dizimi biliyosun cnm efsun kötü olurdu zaten ya
aynı sen ve melek teyzem gibi kavga ediyorlar bak
çoluk çocuk izliyor ayoll ceza almıyorsa büyük başarı vlla cesur yürek sırf ceza yüzünden bitti @EFE UYSALaynı sen ve melek teyzem gibi kavga ediyorlar bak
kız cezalık ne var sahnedeçoluk çocuk izliyor ayoll ceza almıyorsa büyük başarı vlla cesur yürek sırf ceza yüzünden bitti @EFE UYSAL
şiddet unsuru çok fazla ayollkız cezalık ne var sahnede
kız senin psikolojin bozulmuş su aygırına tecavüz eden orangutan gören recep ivedik gibi olmuşsunşiddet unsuru çok fazla ayoll
Bu ne ya. ((
Şu bahar saç şeklne ne yapmış öyle. Peruk mu o ne. Çok kararmış bide daha beyaz tenliydi önceden.5.sezonun ayak sesleri
Bu ne ya. ((
emreye göre normalmiş ayollkız senin psikolojin bozulmuş su aygırına tecavüz eden orangutan gören recep ivedik gibi olmuşsun
kızcağız kanser oldu saçları döküldüŞu bahar saç şeklne ne yapmış öyle. Peruk mu o ne. Çok kararmış bide daha beyaz tenliydi önceden.
kız 10 küsur yıldır supernatural ve vadi türevi diziler izliyorsun bu mu şiddet içeriyoremreye göre normalmiş ayoll
aksiyon silahlı şiddet başka ayoll bu piskoloji bozmaya girmiş bence @Harunnn60kızcağız kanser oldu saçları döküldü
kız 10 küsur yıldır supernatural ve vadi türevi diziler izliyorsun bu mu şiddet içeriyor