sen de kına yakben medet falan ummuyom çiğdemi alsın iştee
sen de kına yakben medet falan ummuyom çiğdemi alsın iştee
sen de kına yak
aaaa geberdi sonunda demek katır suratlı
kız iyi de efsun tip ve karakter olarak senin ikizin sen de mi katır suratlısın şimdi hem sevinme ölemez en önemli karakter dizideaaaa geberdi sonunda demek katır suratlı
Öölmediyse konusunu neden açıyorsun beee @denizz19 da merali öldü diye açmıştı sonra ölmedi bu forumda sevinemicezmi bayan oyuncuların öldüğüne haftaya hortluyorlarkız iyi de efsun tip ve karakter olarak senin ikizin sen de mi katır suratlısın şimdi hem sevinme ölemez en önemli karakter dizide
haber olarak açmadım zaten sezen dinle gece gece o paslı ve kirli kulakalrın temizlensin diye açtımÖölmediyse konusunu neden açıyorsun beee @denizz19 da merali öldü diye açmıştı sonra ölmedi bu forumda sevinemicezmi bayan oyuncuların öldüğüne haftaya hortluyorlar
çıkmaz herhaldeEfsun cıktı mı diziden @xemrexxx fragmanı bugun görmüştüm Sezen çaliyordu. Şarkıyı dizide kullanarak hiç etmişlerdi
Öleydi iyiydi, @Çiğdem- helva filan yapardıhaber olarak açmadım zaten sezen dinle gece gece o paslı ve kirli kulakalrın temizlensin diye açtım
çıkmaz herhalde
9 canlı bu bee.xemrexxx yeni bir haber konusu açtı
Efsun'un Veda Klibi
O Hayat Benim'in efsanesi , @Çiğdem- @vadikızı ve @dosimosi nin de üye olduğu evde kalmış, sıska ve çirkin kızlar kulübünün onursal başkanı Efsun Atahan, Kenan Erksan'ın hain planları sonucunda bıçaklandı ve gözlerini yumdu. (büyük ihtimal ölmemiştir ölse dizi biter)
Orijinal formatta oku
evet butun bu hareketler etiketlemeler dikkat cekme cabalari.hahah ayy sen bakma ona cnm zaten asıl kendisine bakan yok çekemiyor bizi işte
@xemrexxx
hhahaha ayoll 3 yıldır tanıyorum bunu hergün böyleydi vllaevet butun bu hareketler etiketlemeler dikkat cekme cabalari.
ben meslegim geregi psikoloji kisminida okudum. bu tarz evde kalma muhabetleri kendi eksikliklerini kapatma cabasi
e tamam iste. senelerdir yanliz ve fiziksel görunum hakkinda olumsuz konusmayi sevmem ama galiba kendisiyle pek barisik degilki fiziksel özellikler uzerinde saldiriyor. özellikle biz kizlara karsi "saldirganlugida" yanlizliginin göstergesihhahaha ayoll 3 yıldır tanıyorum bunu hergün böyleydi vlla
hhah aa ben biliyorum fiziğini tam bir yer cücesi boy takınsıtı olması lazım @xemrexxx oyüzden kaç yıldır benle uğraşıyor demek hemen çözdün kıze tamam iste. senelerdir yanliz ve fiziksel görunum hakkinda olumsuz konusmayi sevmem ama galiba kendisiyle pek barisik degilki fiziksel özellikler uzerinde saldiriyor. özellikle biz kizlara karsi "saldirganlugida" yanlizliginin göstergesi
hahaha aman onun utanmaı çekinmesi yoktur rahat rahat ne istiyorsan söyle cnm rahat olpsikoloji ve "davranis" dersi okuduk. olsun okadar
@xemrexxx galiba bilgisayari kardesine verdi. kullaklari cinliyordur simdi
neyse o degilde senin manitan nerde kiz ? bence sen onu juri falan etme baksana piyasada yok. seni yari yolda birakir.hahaha aman onun utanmaı çekinmesi yoktur rahat rahat ne istiyorsan söyle cnm rahat ol
aa yalnız o gelmeden kaçarım ben birazdan hiç uğraşamam çünkü