NOW O Hayat Benim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kız iyi de efsun tip ve karakter olarak senin ikizin sen de mi katır suratlısın şimdi :F hem sevinme ölemez en önemli karakter dizide:F
Öölmediyse konusunu neden açıyorsun beee @denizz19 da merali öldü diye açmıştı sonra ölmedi bu forumda sevinemicezmi bayan oyuncuların öldüğüne haftaya hortluyorlar :A

Efsun cıktı mı diziden @xemrexxx fragmanı bugun görmüştüm Sezen çaliyordu. Şarkıyı dizide kullanarak hiç etmişlerdi:T:

Öölmediyse konusunu neden açıyorsun beee @denizz19 da merali öldü diye açmıştı sonra ölmedi bu forumda sevinemicezmi bayan oyuncuların öldüğüne haftaya hortluyorlar :A
haber olarak açmadım zaten :F sezen dinle gece gece o paslı ve kirli kulakalrın temizlensin diye açtım:A

Efsun cıktı mı diziden @xemrexxx fragmanı bugun görmüştüm Sezen çaliyordu. Şarkıyı dizide kullanarak hiç etmişlerdi:T:
çıkmaz herhalde:F

Dün gece bu sahnede resmen ağlayacaktim.:( Efsun'un o tatlı sempatik halleri ile şarkı çok kötü etkiledi beni.:(

hhahaha ayoll 3 yıldır tanıyorum bunu hergün böyleydi vlla :A :A :A
e tamam iste. senelerdir yanliz ve fiziksel görunum hakkinda olumsuz konusmayi sevmem ama galiba kendisiyle pek barisik degilki fiziksel özellikler uzerinde saldiriyor. özellikle biz kizlara karsi "saldirganlugida" yanlizliginin göstergesi :F

e tamam iste. senelerdir yanliz ve fiziksel görunum hakkinda olumsuz konusmayi sevmem ama galiba kendisiyle pek barisik degilki fiziksel özellikler uzerinde saldiriyor. özellikle biz kizlara karsi "saldirganlugida" yanlizliginin göstergesi :F
hhah aa ben biliyorum fiziğini tam bir yer cücesi boy takınsıtı olması lazım @xemrexxx oyüzden kaç yıldır benle uğraşıyor demek hemen çözdün kız :A :A :A

hahaha aman onun utanmaı çekinmesi yoktur rahat rahat ne istiyorsan söyle cnm rahat ol
:A :A :A

aa yalnız o gelmeden kaçarım ben birazdan hiç uğraşamam çünkü :A :A :A
neyse o degilde senin manitan nerde kiz ? bence sen onu juri falan etme baksana piyasada yok. seni yari yolda birakir.
ben bosunami iyi davrandim ona. juride olur sandiydim

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan