Sen beğendin mi?Yarın yükselir miyiz.
Sen beğendin mi?Yarın yükselir miyiz.
Kesin yükselecek tüm işaretler onu gösteriyor.Yarın yükselir miyiz.
Sen beğendin mi?
Ben izlemiyorum ama kadrosunda çok sevdiğim oyuncular varKesin yükselecek tüm işaretler onu gösteriyor.Yükselmezse reyting yorumlamayı bırakırım o derece.
Nasıl savaş açmış ki. 😱Ben izlemiyorum ama kadrosunda çok sevdiğim oyuncular varGerçi Nihal Yalçın Gülse'ye savaş açmasa daha iyiydi.
Gonca ile karıştırdım pardonNasıl savaş açmış ki. 😱
Dün izleyemedim evde değildim
Sayın Gs'li dostuma bakın hele kudurtucu modu açmışSayın Gs’li dostum sıradaki hedeflerimizden.@Maskeli Fedai
Şom ağzını git başka yerlerde başka şeylere aç!Sayın Gs’li dostum sıradaki hedeflerimizden.@Maskeli Fedai
Sayın Gs'li dostuma bakın hele kudurtucu modu açmış
Başrolünde Kertenkele’nin olduğu diziyi de savunmazsın, @serhatt iyice deli yaptı kendini sayın Gs’li dostum.Şom ağzını git başka yerlerde başka şeylere aç!
Bu adam için savunan kim, kadrodaki diğer isimler benim için önemli olan.Başrolünde Kertenkele’nin olduğu diziyi de savunmazsın, @serhatt iyice deli yaptı kendini sayın Gs’li dostum.
Ekli dosyayı görüntüle 115149
Kertenkele > Babam ve Oğlum çakması bu 🎈 dizi… Sayın Gs’li dostum yine doğru olanı yapmış, örnek al örnek.Bu adam için savunan kim, kadrodaki diğer isimler benim için önemli olan.Hem o çakma fedai bu Kertenkele'nin fanıydı zamanında.@Maskeli Fedai
Başrolünde Kertenkele’nin olduğu diziyi de savunmazsın, @serhatt iyice deli yaptı kendini sayın Gs’li dostum.
Ekli dosyayı görüntüle 115149
Sera Tokdemir..Bu adam için savunan kim, kadrodaki diğer isimler benim için önemli olan.Hem o çakma fedai bu Kertenkele'nin fanıydı zamanında.@Maskeli Fedai
Sera Tokdemir ateş ediyordu o zamanlar…Sera Tokdemir..
serhat'tan da anca bu beklenirdi sayın Gs'li dostum kendi gibi bir dizi bulmuş yine
Dizi hakkında hiçbir fikrin olmadığı nasıl da belli. O dediğin filmle uzaktan yakından bir alakası bile yok.Kertenkele > Babam ve Oğlum çakması bu 🎈 dizi… Sayın Gs’li dostum yine doğru olanı yapmış, örnek al örnek.
Hala ediyor bence..Sera Tokdemir ateş ediyordu o zamanlar…
Kan dondurucu bir adam işte sayın Gs’li dostum.
Kalite yoksunları, siz ne anlarsınız be!Sera Tokdemir..
serhat'tan da anca bu beklenirdi sayın Gs'li dostum kendi gibi bir dizi bulmuş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?