Maskeli Fedai
Favori Üye
Onlar gittikten sonra dibe vurmamız sayın Gs'li dostum..
Onlar gittikten sonra dibe vurmamız sayın Gs'li dostum..
Acilen @destere reis ile günümüz kadın oyuncularını yorumlamaya ihtiyacımız var…Sanki
Normale döner mi bilmiyorum ama forum bambaşka bişey olacaği kesin
Bu kadarı tesadüf olamaz sayın Gs’li dostum…Onlar gittikten sonra dibe vurmamız sayın Gs'li dostum..
Fazilet'te şeytandı burada dramı ağırdır belki.Sanki
Normale döner mi bilmiyorum ama forum bambaşka bişey olacaği kesin
En son Züleyhaya hayrandı Hala da öyle olabilir başka güzel yokAcilen @destere reis ile günümüz kadın oyuncularını yorumlamaya ihtiyacımız var…
Bu kadarı tesadüf olamaz sayın Gs’li dostum…
İzlesene nasılmiş bakFazilet'te şeytandı burada dramı ağırdır belki.
Reisin vardır muhakkak radarına giren başka birileri.En son Züleyhaya hayrandı Hala da öyle olabilir başka güzel yok
Buldum Elini ayağini türk dizilerinden çekmiş gibi @xemrexxxReisin vardır muhakkak radarına giren başka birileri.
Bakarım inşallah, izlemeye fırsat bulursam.En son Züleyhaya hayrandı Hala da öyle olabilir başka güzel yok
İzlesene nasılmiş bak
Ah ah… Rezil bir hale gelen Türk medyası da soğuttu tabii reisi…Buldum Elini ayağini türk dizilerinden çekmiş gibi @xemrexxx
Kanal D Yine Hüsran! | FAV10 ÖZEL!
O3 Medya'dan da umutluyum ben :bhr: Onlar da çöküşe geçti VS'nin ahı var :Ffav10.net
Son dönemlerde netflixten kore dizilerine sarmişti. Netflix geldi @destere gittiAh ah… Rezil bir hale gelen Türk medyası da soğuttu tabii reisi…
La Casa de Papel: Kore ile birlikte dönecek.Son dönemlerde netflixten kore dizilerine sarmişti. Netflix geldi @destere gitti
Evet biliyorum Ama istediği sahneler olmaz ondaLa Casa de Papel: Kore ile birlikte dönecek.
Reisi tatmin etmek zor.Evet biliyorum Ama istediği sahneler olmaz onda
Fragman öyle demiyor amaÇok iyi bir ikili olacaklarından hiç şüphem yok.
O anlamda demedim bende.Fragman öyle demiyor ama
Efe, İlyas ile ormanda karşılaşmalarından sonra oldukça korkmuş haldedir. Efe, Demet’le görüşmek istemez ve ifadesini değiştirir. Demet, Efe’nin İlyas ile karşılaşmasının korkusuyla yalan söylediğini düşünür. Ancak Tuğrul’un avukatı Nedim, Efe’nin ifadesinde yaptığı değişikliği aile ile paylaşır. Tuğrul basının gücünü kullanarak işlerini ve imajlarını düzeltmeyi planlar, Zeynep’e bunun oğlunun iyiliği için olduğunu söyler. Zeynep ve Tuğrul kameraların karşısına geçer ancak işler Tuğrul’un planladığı şekilde olmayacaktır…Tüm bunlar yaşanırken Kaan’ın yokluğu ile yaşamayı öğrenmeye çalıştıkları sırada kızlarını ihmal ettiklerini fark etmeyen Melike ve İlyas çifti Ceren’in eve gelmemesi üzerine tekrar sarsılırlar…
Kokoşla varoş aynı şey değil Adliyede kalemlik yapmiş edebi, adabı, görgüsü var Varoşluk çok başka bişey
Ne bekliyordun ki.Nihal'den beklediğim performansı alamadım Fotograf sahnesinde @Aserat