Göstermediler sadece itiraf ettiEfe karakteri psikopat çıktı... Bu arada tam izlediysen nasıl öldürdü?
Göstermediler sadece itiraf ettiEfe karakteri psikopat çıktı... Bu arada tam izlediysen nasıl öldürdü?
Kırmızı Oda haftaya bitiyor ama.Bu dizinin hikayesinden Kırmızı Oda için 3-4 bölümlük konu çıkar. Yani orada birkaç bölüme güzelce işlenebilir, amma böyle sezonluk dizi için dikkat çekici hiçbir şey yok.
Zaten havası çok kasvetli, hem de konunun işlenmesi çok yüzeysel. İlk bölüm daha çok izleyici çeken tarz olması lazımdı bence.
Belki ilk bölüm izlenir, fakat uzun vadede reytingleri nasıl olacak bilemiyorum.
Sende sağol... Ben her zaman buradayım. Ağlamak istersen bunlara gerek yok ben ağlatırım.Bırakamadım da ama en son kafayı yemiştim bir ara. Gerçi becermişler ya genel olarak çok iyiydi hele başlarına bittim...
Sağ ol ahiretliğim hepimizin.
Garip dizi çözemedim.Göstermediler sadece itiraf etti
Sakinleştirici al.Hissisizlik içeren ilaçlar kullanabilirsin.Bırakamadım da ama en son kafayı yemiştim bir ara. Gerçi becermişler ya genel olarak çok iyiydi hele başlarına bittim...
Sağ ol ahiretliğim hepimizin.
Kırmızı oda için ideal bir hikaye diyorum, bir örnek olarak düşün. Yani böyle 3-4 bölüm işlensin ve bitsin, o şekilde.Kırmızı Oda haftaya bitiyor ama.
Ay evet ama kötü oyunculuktan ziyade rol tam oturmamış gibi. Sakin tabiatlı bir adama sert ve narsist karakter tuhaf durmuş o havayı alamıyorsun.
Yok bunlara ağlarım daha iyi.Sende sağol... Ben her zaman buradayım. Ağlamak istersen bunlara gerek yok ben ağlatırım.
Garip dizi çözemedim.
Tamamen doğal bir yöntem kullandım.Sakinleştirici al.Hissisizlik içeren ilaçlar kullanabilirsin.
Aman kafa gitmiş, bu arada cidden ama çok güzel şeyler çıkardı.Kırmızı oda için ideal bir hikaye diyorum, bir örnek olarak düşün. Yani böyle 3-4 bölüm işlensin ve bitsin, o şekilde.
Ciddi ciddi Kırmızı Odada işlenmeli demedim yani.
Sen beğendiysen tutmaz...Burada niye beğenilmediğini anlayamadım ama bence gayet iyi bir ilk bölümdü. "Yüzeysel" olması da normal çünkü giriş bölümü olduğu için şimdilik sadece olayın kendisini gördük. Sonraki bölümlerde olayın aileler üzerinde yaratacağı etkiyi de izleyince asıl bombaları göreceğiz ki şimdiden ipuçlarını aldık. Senaryo ve reji gayet düzgündü ama en büyük alkış elbette oyunculara. Özellikle Canan Ergüder-Songül Öden-Nihal Yalçın üçlüsünü bir araya getirmek kimin aklına geldiyse tebrik ediyorum resmen kadın şov izledik. Erkek oyuncular tarafında da açık ara Timur Acar öne çıktı. Çocuk oyuncuların ikisi de performans bakımından bazı büyüklerine taş çıkarttı ama küçük çocuk o kadar tatlıydı ki ölmesine (ya da ölmüş gibi olmasına) çok daha fazla üzülüyor insan.
Canan Ergüder ve Serhat Teoman'ı sadece 9 ay sonra tekrar birlikte görmek o kadar güzeldi ki. Üstelik taksiye binerek bizlere veda eden Canan Ergüder'in bu sefer taksiden inerek ekranlara dönmesi detayına kalbimi bıraktım. Feris ve Serkan'dan içimizde ukde kalanları Demet-Sedat üzerinden göreceğimize ve yine aşırı hot bir couple izleyeceğimize eminim. Sedat sürekli "arkadaşım" deyip durdu ama birkaç bölüme oradan da güzel bir aşk çıkar hadi hayırlısı.
Ben niyeyse Kaan'ın ölmediğini düşünüyordum ama dizide sürekli öldüğü söylendiği (gerçi içten içe hala bir sürpriz bekliyorum) için beklentimi başka yöne çektim ve Efe katil değil diyorum. Bir çocuğu katil göstermek Türk televizyonları için kırmızı çizgi olan konulardan biri o yüzden bölümler boyunca onun yapıp yapmadığını sorgulayacağız ama işin altından başka şeyler çıkacak bence. Zaten aradaki sahnelerin gösterilmemiş olması da bunun kanıtı.
Son olarak duygusal açıdan böyle ağır bir bölümü çok uzatmadan 100 dakikada bitirmeleri de doğru bir karar olmuş. Keşke sonraki bölümler de bu kısalıkta geçse ama yine uzatırlar kesin. Zaten çok fazla uzun ömürlü bir konusu da yok o yüzden bölüm ve sezon süresini aşırı uzatmadan hazirana kadar sürecek bir iş olmasını yeğlerim. Neyse emeği geçen herkesin eline sağlık.
Diziyi izledin mi? İzlemediysen bence bir şans ver kötü değildi, sadece başta Tuğrul olmak üzere birkaç kişiye tilt oldum ve ağır dram sahnelerine kendimi çok kaptırmadım gerisi iyiydi.
Şile ilçesi jandarmanın sorumluluğunda, polislerin mıntıkasında değil.Bu arada dizinin Şile'de geçmesi de aşırı etkileyici bir hava katmış. İstanbul sınırları içinde ama tam İstanbul da değil izlerken yabancı polisiyelerin geçtiği küçük kasabalar gibi görünüyor.
Olur o kadar ufak değişiklikler.Şile ilçesi jandarmanın sorumluluğunda, polislerin mıntıkasında değil.
Hazır yanıt almışken, sohbet konusuna da bir bakarsanız memnun kalacağım.Olur o kadar ufak değişiklikler.
İkisi de beğenirse kesin tutar mı?@Aserat beğenmiş, @Forumdash beğenmemiş. Bu dizinin tutması sürpriz olacaktır.
Net tutar, 3-4 sezon sürer. @Forumdash dizi gurmesidir, ağır toptur, yapım şirketi CEO’sudur. Bunları unutmamak lazım… ✍🏻
@Aserat değil mi? Bu mesajı görürmez sopayı alacak, tabanları yağla...Net tutar, 3-4 sezon sürer. @Forumdash dizi gurmesidir, ağır toptur, yapım şirketi CEO’sudur. Bunları unutmamak lazım… ✍🏻