Show Oğlum - Dizi Yorumları

Perşembe'nin zirvesi belli. :bhr:

Ahahshshsh duygusuz olmuşsun, yazıkkkk. Bana da garip geldi zaten daha sonra bakıcam gülücem mi ağlıcam mı görücez. :A
O sırada iyice diziden koptum en son gülüyordum. :( Gerçi benimki anlattığım sebepten yoksa gülmezdim de. :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Gece bölümü izledim çok beğendim iki ayrı aile profilini çok güzel anlatmış öyle güzel mesajlar vermiş ki dizi tüm anne babaların izlemesi lazım bence iki ayrı anne profilinde bir yanda oğluna düşkün bir anne baba diğer tarafta kocasını kaybetmek istemeyen bu yüzden oğullarına ilgisiz bir anne baba profili var o kadar ilgisiz ki bir anne ki sürekli kocamda kocam çocuk anne benim sana birşey söylemem lazım dediğini bile duymuyor baba desen karşısındakinin çocuk olduğunu unutup sürekli azarlama ve ortaya çıkan yalnız kalan bir çocuk Efe
diğer aile çocuklarına düşkün bir aile birbirini çok seven karı koca özellikle oğluna düşkün bir anne Nihal Yalçın ve Timur Acar Songül Ödenle Feyyaz Duman bence harikaydı çok beğendim ve Canan Ergüder onu çok özlemişim ilk göründüğü sahnede çok mutlu hissettim hastalıktan sonra onu bu dizide izlemek çok güzel bir duyguydu muhteşem bir şekilde Pedagog rolüne uymuş Efeyle konuşması Efe anlatıkları çok güzeldi ana konuya gelirsek çok kafam karıştı ben Efenin Kaana birşey yaptığını düşünmüyorum Efenin rüyası kafa karıştırıcı korktuda benmi yaptım diyor acaba bakalım haftaya neler olacak

Demin ilk bölüm ön izlemesi verdiler yeni dizi diye, umarım millet karıştırmaz zaten 8'de tekrarı da varmış. :A

2. BÖLÜM ÖN İZLEME

Bu sahnenin öncesini de 1. bölüm ön izlemesi diye vermişlerdi. :A

Yeni dizimi buldum sanırım. :Z

Hem kadrosuyla, hem hikayesiyle, hem senaryosuyla çok güzel bir iş olmuş. Yargı'da olduğu gibi bir ölüm üzerinden iki ailenin hikayesini vurucu bir şekilde anlatmışlar. 100 dakikalık ilk bölüm benim için su gibi aktı. İzlerken gerildim, üzüldüm. Kaan ölmese keşke dedim. Çok güzel mesajları olan, günümüz aile ilişkilerini, anne-babalığı iki farklı aile üzerinden çok güzel anlatmışlar.

Nihal Yalçın ve Timur Acar'ın performansları şahaneydi. Acıları o kadar gerçekçiydi ki. Senaryo oyunculara çok güzel paslar atmış, oyuncular da performanslarıyla bu pasları gole çevirmiş resmen. Canan Ergüder'i çok az gördük ama o 5 dakikalık sahne bile yetti. Replikleri çok iyiydi. Songül Öden'e de bayıldım. Çocuk oyuncuların ikisi de çok iyiydi. Metehan Parıltı'yı zaten Kuzgun ve Kadın'dan biliyorum, bu dizinin en büyük yükü belki de onda. Bu yaşta bu performans, helal olsun. 👏🏼

Tek gözümü yoran Feyyaz Duman ve Serhat Teoman oldu. Hadi Feyyaz'ın karakteri zaten itici de Serhat Teoman fazla İngiliz polisiye dizilerinden fırlamış gibiydi. :A

Ağır bir iş diye yorumlar görünce hikaye ağır gidiyor sanmıştım ama konu olarak çok ağır sadece. Yoksa dediğim gibi ilk bölüm benim için su gibi aktı. Merakla 2. bölümü bekliyorum. İlk bölüm YouTube'da paylaşıldığında başta pek izlenmemiş gibiydi ama 2 gündür 1. Bölüm trendlerde. İyi bir yükseliş bekliyorum. :Z

• Harika
Reactions: Aserat
2. BÖLÜM ÖZETİ ve FOTOĞRAFLARI
Efe itirafından sonra; acı olayın yaşandığı sırada üzerinde bulunan gömleğin dolabında olduğunu söyler. Zeynep ile eve giden polisler kapıda Tuğrul ile karşılaşır. Her yeri ararlar ama Efe’nin bahsettiği gömlek hiçbir yerde yoktur. Polisler gittikten sonra Tuğrul gömleği bulduğunu Zeynep’e söyler ve yok etmeyi teklif eder. Zeynep gömleği Tuğrul’dan alır ve büyük bir vicdan muhakemesi içine hapsolur… Gerçekten Tuğrul’u dinleyip gömleği yok mu etmelidir yoksa polise teslim mi etmelidir? Bu sırada Melike ve İlyas oğulları Kaan’ın yokluğunun acısıyla baş etmeye çalışmaktadır. İlyas, yaşanan acı olay ile ilgili bir şüpheli olduğunu öğrenir fakat şüphelinin kimliği hakkında bilgi sahibi değildir. Ancak İlyas kararlıdır, oğluna bu kötülüğü yapanın cezasını kendi elleriyle verecektir.

Yine çok güzel bir bölümdü. Dram yine fazlaydı ama diğer ucuz Total dizilerinin aksine bomboş trajedi dayamak yerine anlamlı noktalara değinip bizi de bol bol sorgulattı (özellikle Zeynep'in gömleği verip vermeme kararı) o yüzden dizinin misyonunu değerli buluyorum. Geçen bölüm Nihal Yalçın ve Timur Acar çok öne çıkmıştı ama bu bölüm onlara ek olarak Canan Ergüder ve Songül Öden de fazlasıyla döktürdü. Oyuncular nezdinde tek sorunum Feyyaz Duman'la. Aslında karakterinin şerefsiz olduğuna inandırıyor ama el kol kullanımını fazla abarttığını düşünüyorum zira izlerken bayağı rahatsız oldum. Umarım senaryoyla alakalı bir durumdur yoksa genel olarak da böyleyse büyük sıkıntı.

Demet-Sedat sahneleri açısından da güzel malzemeler çıkması ayrıca mutlu ediyor. :bhr: Eğer illa ship göreceksek Bulut-Sedef kısmına değil bu ikiliye yoğunlaşmalılar geçmişten kalan bir hesabımız var. :A

------

Ayrıca 3. bölüm fragmanında da gördüğümüz gibi Efe katil değilmiş. Zaten çocuk katil olayının televizyonlarda işlenmek için çok ağır bir şey olduğundan ve altından başka şeyler çıkacağını düşündüğümden bahsetmiştim. Twitter'da da Tuğrul öldürmüş olabilir diyenler var ki bu bölüm oğluyla karşılaştığı sahnedeki bakışlarını az önce tekrar görünce mantıklı bir teori gibi geldi.

• Harika
Reactions: mrt-06
Yine çok güzel bir bölümdü. Dram yine fazlaydı ama diğer ucuz Total dizilerinin aksine bomboş trajedi dayamak yerine anlamlı noktalara değinip bizi de bol bol sorgulattı (özellikle Zeynep'in gömleği verip vermeme kararı) o yüzden dizinin misyonunu değerli buluyorum. Geçen bölüm Nihal Yalçın ve Timur Acar çok öne çıkmıştı ama bu bölüm onlara ek olarak Canan Ergüder ve Songül Öden de fazlasıyla döktürdü. Oyuncular nezdinde tek sorunum Feyyaz Duman'la. Aslında karakterinin şerefsiz olduğuna inandırıyor ama el kol kullanımını fazla abarttığını düşünüyorum zira izlerken bayağı rahatsız oldum. Umarım senaryoyla alakalı bir durumdur yoksa genel olarak da böyleyse büyük sıkıntı.

Demet-Sedat sahneleri açısından da güzel malzemeler çıkması ayrıca mutlu ediyor. :bhr: Eğer illa ship göreceksek Bulut-Sedef kısmına değil bu ikiliye yoğunlaşmalılar geçmişten kalan bir hesabımız var. :A

------

Ayrıca 3. bölüm fragmanında da gördüğümüz gibi Efe katil değilmiş. Zaten çocuk katil olayının televizyonlarda işlenmek için çok ağır bir şey olduğundan ve altından başka şeyler çıkacağını düşündüğümden bahsetmiştim. Twitter'da da Tuğrul öldürmüş olabilir diyenler var ki bu bölüm oğluyla karşılaştığı sahnedeki bakışlarını az önce tekrar görünce mantıklı bir teori gibi geldi.
Yarın yükselir miyiz. :Z