Yine çok güzel bir bölümdü. Dram yine fazlaydı ama diğer ucuz Total dizilerinin aksine bomboş trajedi dayamak yerine anlamlı noktalara değinip bizi de bol bol sorgulattı (özellikle Zeynep'in gömleği verip vermeme kararı) o yüzden dizinin misyonunu değerli buluyorum. Geçen bölüm Nihal Yalçın ve Timur Acar çok öne çıkmıştı ama bu bölüm onlara ek olarak Canan Ergüder ve Songül Öden de fazlasıyla döktürdü. Oyuncular nezdinde tek sorunum Feyyaz Duman'la. Aslında karakterinin şerefsiz olduğuna inandırıyor ama el kol kullanımını fazla abarttığını düşünüyorum zira izlerken bayağı rahatsız oldum. Umarım senaryoyla alakalı bir durumdur yoksa genel olarak da böyleyse büyük sıkıntı.
Demet-Sedat sahneleri açısından da güzel malzemeler çıkması ayrıca mutlu ediyor.
Eğer illa ship göreceksek Bulut-Sedef kısmına değil bu ikiliye yoğunlaşmalılar geçmişten kalan bir hesabımız var.
------
Ayrıca 3. bölüm fragmanında da gördüğümüz gibi Efe katil değilmiş. Zaten çocuk katil olayının televizyonlarda işlenmek için çok ağır bir şey olduğundan ve altından başka şeyler çıkacağını düşündüğümden bahsetmiştim. Twitter'da da Tuğrul öldürmüş olabilir diyenler var ki bu bölüm oğluyla karşılaştığı sahnedeki bakışlarını az önce tekrar görünce mantıklı bir teori gibi geldi.