@Aserat de yüzeysel demiş nasıl övgüyle bahsediyor gibi algılanmış şaşirdimNet tutar, 3-4 sezon sürer. @Forumdash dizi gurmesidir, ağır toptur, yapım şirketi CEO’sudur. Bunları unutmamak lazım… ✍🏻
yüzeyselliği nasıl derinlemesine anlatırsın
Oooo,Çok derin yerden girdin. Felsefe dersim iyi değil.yüzeyselliği nasıl derinlemesine anlatırsın
Kötü anlamda kullanmadım sadece meseleye giriş olduğu için öyle algılanabilir dedim ama aslında özellikle fakir ailenin acısını pek çok açıdan izlettiler yani anlamadığım bir ifade.@Aserat de yüzeysel demiş nasıl övgüyle bahsediyor gibi algılanmış şaşirdim
Umarım çok ağlarsın!!Yok bunlara ağlarım daha iyi.
Tamamen doğal bir yöntem kullandım.
Aman kafa gitmiş, bu arada cidden ama çok güzel şeyler çıkardı.
Hayatım etkilenmemek için neler yaptım söyledim ya, gerçi Hünkar öldüğü zaman bile ağlamadım sıkıntı olmaz da zaten.Umarım çok ağlarsın!!
@Aserat ile 3 sezon boyunca Poyraz Karayel izledim, sonrasında da Kanal D’ye sövdük. Bu sebeple kendisine yalnızca takıldığımın farkındadır. Teşekkürler, iyi günler…
Zaten seyirciyi tutan taraf bu Ama sahneler de çok klişeydi Neyse Nihal için kötülemicemKötü anlamda kullanmadım sadece meseleye giriş olduğu için öyle algılanabilir dedim ama aslında özellikle fakir ailenin acısını pek çok açıdan izlettiler yani anlamadığım bir ifade.
Aslaa Perşembeye dizi iztiyorum@Forumdash Sen boşver bunu, yarın 20.00'da ATV'ye gel.
Yüzeyselliğin iyisi de olmaz Neyse sen izledin mi yoksa survivor forever mı
Alındın mı? 😱 Dur gitme...@Aserat ile 3 sezon boyunca Poyraz Karayel izledim, sonrasında da Kanal D’ye sövdük. Bu sebeple kendisine yalnızca takıldığımın farkındadır. Teşekkürler, iyi günler…
Tam bir CEO yorumu…Yüzeyselliğin iyisi de olmaz Neyse sen izledin mi yoksa survivor forever mı
Evladını kaybeden bir ailenin sahnelerinden nasıl bir farklılık bekliyorsun cidden anlamıyorum.Zaten seyirciyi tutan taraf bu Ama sahneler de çok klişeydi Neyse Nihal için kötülemicem
Aslaa Perşembeye dizi iztiyorum
@Forumdash'ın beğenmemesine kalsa Çukurova'nın bu sezon 1-2 reyting alması lazımdı.@Aserat beğenmiş, @Forumdash beğenmemiş. Bu dizinin tutması sürpriz olacaktır.
Gel beraber izleyelim...Tam bir CEO yorumu…
İkisini de saldım. Belki BABA’yı izlerim ama onun da fragmanları hiçbir şey vaat etmiyor.
Perşembe'nin zirvesi belli.Zaten seyirciyi tutan taraf bu Ama sahneler de çok klişeydi Neyse Nihal için kötülemicem
Aslaa Perşembeye dizi iztiyorum
Ahahshshsh duygusuz olmuşsun, yazıkkkk. Bana da garip geldi zaten daha sonra bakıcam gülücem mi ağlıcam mı görücez.Hayatım etkilenmemek için neler yaptım söyledim ya, gerçi Hünkar öldüğü zaman bile ağlamadım sıkıntı olmaz da zaten.
Baba > OğlumTam bir CEO yorumu…
İkisini de saldım. Belki BABA’yı izlerim ama onun da fragmanları hiçbir şey vaat etmiyor.
Gerçek öyle değil mi zaten Perşembe yayınlanan ki 17' reytinglik adamların dizisi bile 6 alırken BZÇ bu sezon boşluktan izleniyor BZÇ'nin ölçeklendirmesini AB ortalamaısından bakabilirsinEvladını kaybeden bir ailenin sahnelerinden nasıl bir farklılık bekliyorsun cidden anlamıyorum.
@Forumdash'ın beğenmemesine kalsa Çukurova'nın bu sezon 1-2 reyting alması lazımdı.