Bölüm süperdi açık ara en iyi bölümdü haftaya çok daha heyecanlı
Yazı No:309 ile açtık, No:309 ile kapıyoruz.
Aşk Laftan Anlamaz'ı yarın izlerim.
Onur ve Lale cok tatli ve çok iyi çift oldular net
Onur şov yapıyor@Yiğitt
Aslında kalite olarak Kanal D dizisine daha çok benziyor da işte, Kanal D'm istemedi.
Aynen oyle hep reklamAllah bildiği gibi yapsın dün son sahneyi 3 defa başa sardılar nasıl öpüştüklerini saniyesi saniyesine hatırlıyorum
Yok, işe başladım müsait değildim. Pazar zor ama evde olursam bölümü izlerim.@Yiğitt bölümü izlemedin galiba
çok iyi olmuşDüğün yakın meşaleleri yakın
@Yiğitt @cookies @turkuazz @ozgur2113 @MayısKralı @hayret bi şey
Ekli dosyayı görüntüle 51738
Ekli dosyayı görüntüle 51739
Fotoğraflar harika duruyor.Düğün yakın meşaleleri yakın
@Yiğitt @cookies @turkuazz @ozgur2113 @MayısKralı @hayret bi şey
Ekli dosyayı görüntüle 51738
Ekli dosyayı görüntüle 51739
BekliyozBölümü izlemeye başladım, yarım saati geçti. Gayet iyi gidiyor, çeyizler geldiUzun yorumu dizi bitince yaparım.
Lalenin yuzu neden asik sence fragmandaBölümü bitirdim. Yine güzel ve komedi dolu bir bölüm oldu. Son sahne de süperdi.
İlk sahnede Lale'nin "Oğlum doktor olsun." dedikten sonra Onur'un tepkisi çok güzeldi.Onur'un kısa da sürse havuz sahnesi iyiydi
Kurtuluş da bölümde yine çokça vardı mübarek. Kızını sinemaya götürmüş "O kadar para verdim, gülmiyim mi?" Dediği sahne komediydi. Adam haklı ama.
Erol ve Filiz'in doktor Onur'un yanındaki hareketleri ve lafları da komediydi. Çok komedi çiftler gerçekten.
Son sahne süperdi, tam tartışma çıkacağı sırada Onur Lale'nin dudaklarına yapıştı. Cevabı sert oldu.
Yeni bölüm fragmanı da güzel, merakla bekliyoruz.
Ya emin değil, ya heyecanlı ve aileden uzaklasma olayi olabilir, ya da Pelinsunun işleri olabilir.Lalenin yuzu neden asik sence fragmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?