AlAtsana linki
OkuOo çok guzel bir bolum bizi bekliyor,dayanamayıp okuyabilirim
Nasıl?
Sonu tam istediğim gibi bitiyor demiştim sanaGuzel bir bolum olacakPelinsu-Filiz sahneleri de var
Sonu tam istediğim gibi bitiyor demiştim sanaPelinsu patlasın
Göremeyecek ama Onuru arıyor telefonla Pelinsu Onur cevap veremiyorAma Pelinsu goremeyecek oraları
Efso bölüm bizleri bekliyor 6. bölümün sonu tam istediğim gibi bitiyor5.bölümü daha yeni bitirdim.Çok güzel bir bölümdü baya güldüm yine
Onur'u ilk bölümlerde hiç beğenmemiştim ama bu bölüm anladım ki cuk diye oturmuş.Japonlarla yemek sahneleri muhteşemdi.Hele Erol'un matara esprisi.
Onur'un vücudu da baya iyiymişDr. Onur da kıskandı.
(Sızan senaryoyu da okudum bu bölüm Ersin diye biri geliyor.Baya hareketli bir bölüm özellikle Filiz'in kendini hamile sanmasıLale ve Onur Ağva'ya gidiyor.) @EFE UYSAL @GunesinOglu
Filiz harbi salak.Efso bölüm bizleri bekliyor 6. bölümün sonu tam istediğim gibi bitiyorFilizde çok salak nerden bulmuşlarsa Kurtuluşta öyleBaklavaları görünce kendine baktı Doktor kendinde sadece göbek var
Çok kilolu salak kız Erola yakışır tip ama kendisindede hayır yok tip yokFiliz harbi salak.Hele 5.bölümde pilates yapmaya çalışıyordu ya.
Kurtuluş'u seviyorum ben ya.
Aman zaten doktor Onur yakışıklı değil iyi bir rakip gelsin Onur'a.
Pelinsu mosmor olmuştur.Çok kilolu salak kız Erola yakışır tip ama kendisindede hayır yok tip yok
Kurtuluş bütün parayı bitirdi zaten hiç kazanamıyorsun at yarışı neden bir daha oynarsın hemde bütün parayla salak
Pelinsuyu çok merak ediyorum Lale ile Onuru görse nasıl olur
5.bölümü daha yeni bitirdim.Çok güzel bir bölümdü baya güldüm yine
Onur'u ilk bölümlerde hiç beğenmemiştim ama bu bölüm anladım ki cuk diye oturmuş.Japonlarla yemek sahneleri muhteşemdi.Hele Erol'un matara esprisi.
Onur'un vücudu da baya iyiymişDr. Onur da kıskandı.
(Sızan senaryoyu da okudum bu bölüm Ersin diye biri geliyor.Baya hareketli bir bölüm özellikle Filiz'in kendini hamile sanmasıLale ve Onur Ağva'ya gidiyor.) @EFE UYSAL @GunesinOglu
Efsaneye bak bee
Sen hala bölümü izlemeEfsaneye bak bee
Dün tekrarı dizinin 11. olmuş farkımız herkes diziyi beğeniyor şuan yaz dizilerinde en yüksek reytingli dizi en zor günde yayınlanmasına rağmenOh sen de katıldın aramızaBence dizideki oyunculuklar çok iyi ya,oyle kotu oynayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?