Haklı kız be çocuk sarışın saçlarını sarıya boyamış sarışın olmuş
Kız Çiko başroldeki kız öyle abartıldığı kadar güzel değil ama ben beğenmiyorum bir sürü var ondan![]()
"Şarısın"
Kız Çiko başroldeki kız öyle abartıldığı kadar güzel değil ama ben beğenmiyorum bir sürü var ondan![]()
Evet o kadar güzel değil işteçilek kokusundaki kız var değilmi bu dizide![]()
Ygs veya kpss derdi yok kızın isterse serusın yazar"Şarısın"![]()
demet özdemir sanırım @Yiğitt inki yaniEvet o kadar güzel değil işte
Hatta senden çirkin olma ihtimali var![]()
Hahahha bu ne be
hahaha hiçbir gelişme yok bencede çirkin sana katılıyorum cnmHahahha bu ne be
![]()
Bu kız o zmanlar hepten çirkinmiş şimdi ortalamayı tutturmuş hedef 2023 diyoruz o zamangiderek güzelleşiyor ama olsun bence sen daha güzelsin
![]()
hahaha hiçbir gelişme yok bencede çirkin sana katılıyorum cnm![]()
![]()
![]()
bayramda köyden son halimi atmıştım faceye gördünmü bilmiyorum ama ben tabikide daha ciciyim bu kızdan![]()
![]()
![]()
hahah aa yok babam varken çok zor kızıyor öyle şeylere demiştimya yıllar önce reklam filminde oynamama izin vermemişti belki şuan dizide oynuyor olucaktımYok görmedim girip bakıyım bari faceye en son 1 yıl önce girdim
Kız hadi istanbula git oyuncu ol sende parlaklarla oynarsın hem inandırıcılıkta sıkıntı yaşamazsın![]()
Nasıl da biliyor kankisini.
Neden Demet ? Kanal dde oynamadı,senin parlağınla sevgili, şu anla bir parlakla oynuyor.Kıskancağına seviyonmu[emoji33]Nasıl da biliyor kankisini.![]()
Tatlı kız severim tabiNeden Demet ? Kanal dde oynamadı,senin parlağınla sevgili, şu anla bir parlakla oynuyor.Kıskancağına seviyonmu[emoji33]
Ne işi varbir bunda iş var gibi biraz diğer oyuncuları beğenmedim![]()
![]()
![]()
tipi bunun düzgün biraz sadece koca dizideNe işi varBaşka parlak yok diyemi beğenmedin
![]()
![]()
Adamın herseyini değiştirdiler normaldetipi bunun düzgün biraz sadece koca dizide![]()
Şimdi dışarı çıkacağım, akşam erken gelirsem son bölümü izler akşam yorumda olurum.