NOW No: 309 - Dizi Yorumları

demet özdemir sanırım @Yiğitt inki yani :F

bunuda mustim çıkarmıştı piyasaya 0:33'deki kız :A :A :A
Hahahha bu ne be :F
f5b46ba6f32364c118b8086c84ab987c.jpg

Bu kız o zmanlar hepten çirkinmiş şimdi ortalamayı tutturmuş hedef 2023 diyoruz o zaman :) giderek güzelleşiyor ama olsun bence sen daha güzelsin :A

Hahahha bu ne be :F
f5b46ba6f32364c118b8086c84ab987c.jpg

Bu kız o zmanlar hepten çirkinmiş şimdi ortalamayı tutturmuş hedef 2023 diyoruz o zaman :) giderek güzelleşiyor ama olsun bence sen daha güzelsin :A
hahaha hiçbir gelişme yok bencede çirkin sana katılıyorum cnm :A :A :A

bayramda köyden son halimi atmıştım faceye gördünmü bilmiyorum ama ben tabikide daha ciciyim bu kızdan :A :A :A

hahaha hiçbir gelişme yok bencede çirkin sana katılıyorum cnm :A :A :A

bayramda köyden son halimi atmıştım faceye gördünmü bilmiyorum ama ben tabikide daha ciciyim bu kızdan :A :A :A

Yok görmedim girip bakıyım bari faceye en son 1 yıl önce girdim :A

Kız hadi istanbula git oyuncu ol sende parlaklarla oynarsın hem inandırıcılıkta sıkıntı yaşamazsın :)

Yok görmedim girip bakıyım bari faceye en son 1 yıl önce girdim :A

Kız hadi istanbula git oyuncu ol sende parlaklarla oynarsın hem inandırıcılıkta sıkıntı yaşamazsın :)
hahah aa yok babam varken çok zor kızıyor öyle şeylere demiştimya yıllar önce reklam filminde oynamama izin vermemişti belki şuan dizide oynuyor olucaktım :F

Geçen gece evde bisiklet çevirip spor yaparken kanal Fox TV'de kalmış. O arada bu dizinin kolajı yayınlanıyordu. Tabii bisikletten inip kanal değiştirmeye üşenince diziyi izlemek zorunda kaldım. İtiraf etmek gerekirse fena bir dizi değil bence, atıştırmalık güzel izlenitibilesi var bence. :)