NOW No: 309 - Dizi Yorumları

@GunesinOglu okucan mı senaryoyu? :A
Bu arada özet geldi :A
CmSmwF9XgAA7lcw.jpg

Son düzenleme:
5.bölümü daha yeni bitirdim. :D Çok güzel bir bölümdü baya güldüm yine :D

Onur'u ilk bölümlerde hiç beğenmemiştim ama bu bölüm anladım ki cuk diye oturmuş. :A Japonlarla yemek sahneleri muhteşemdi. :F Hele Erol'un matara esprisi. :F

Onur'un vücudu da baya iyiymiş :A Dr. Onur da kıskandı. :F

(Sızan senaryoyu da okudum bu bölüm Ersin diye biri geliyor. :F Baya hareketli bir bölüm özellikle Filiz'in kendini hamile sanması :A Lale ve Onur Ağva'ya gidiyor. :bhr: :A) @EFE UYSAL @GunesinOglu

Onur'u ilk bölümlerde hiç beğenmemiştim ama bu bölüm anladım ki cuk diye oturmuş. :A Japonlarla yemek sahneleri muhteşemdi. :F Hele Erol'un matara esprisi. :F

(Sızan senaryoyu da okudum bu bölüm Ersin diye biri geliyor. :F Baya hareketli bir bölüm özellikle Filiz'in kendini hamile sanması :A Lale ve Onur Ağva'ya gidiyor. :bhr: :A) @EFE UYSAL @GunesinOglu
Efso bölüm bizleri bekliyor 6. bölümün sonu tam istediğim gibi bitiyor :A Filizde çok salak nerden bulmuşlarsa Kurtuluşta öyle :A Baklavaları görünce kendine baktı Doktor kendinde sadece göbek var :A :F

Efso bölüm bizleri bekliyor 6. bölümün sonu tam istediğim gibi bitiyor :A Filizde çok salak nerden bulmuşlarsa Kurtuluşta öyle :A Baklavaları görünce kendine baktı Doktor kendinde sadece göbek var :A :F
Filiz harbi salak. :A Hele 5.bölümde pilates yapmaya çalışıyordu ya. :F

Kurtuluş'u seviyorum ben ya. :F

Aman zaten doktor Onur yakışıklı değil iyi bir rakip gelsin Onur'a. :A

Filiz harbi salak. :A Hele 5.bölümde pilates yapmaya çalışıyordu ya. :F

Kurtuluş'u seviyorum ben ya. :F

Aman zaten doktor Onur yakışıklı değil iyi bir rakip gelsin Onur'a. :A
Çok kilolu salak kız Erola yakışır tip ama kendisindede hayır yok tip yok :A
Kurtuluş bütün parayı bitirdi zaten hiç kazanamıyorsun at yarışı neden bir daha oynarsın hemde bütün parayla salak :A
Pelinsuyu çok merak ediyorum Lale ile Onuru görse nasıl olur :A

Çok kilolu salak kız Erola yakışır tip ama kendisindede hayır yok tip yok :A
Kurtuluş bütün parayı bitirdi zaten hiç kazanamıyorsun at yarışı neden bir daha oynarsın hemde bütün parayla salak :A
Pelinsuyu çok merak ediyorum Lale ile Onuru görse nasıl olur :A
Pelinsu mosmor olmuştur. :A

Oh sen de katıldın aramıza :oley: Bence dizideki oyunculuklar çok iyi ya,oyle kotu oynayan yok