Baklava şov izle burda ve kas şov tabiyarışma sonuclarından takip edemedim etiketleri hangi mesajı diyorsun @EFE UYSAL
Baklava şov izle burda ve kas şov tabiyarışma sonuclarından takip edemedim etiketleri hangi mesajı diyorsun @EFE UYSAL
o şarısın çocuk şu tipsizi neden kıskanıyorki tuhafmışBaklava şov izle burda ve kas şov tabi
Baklavala şovlu bir resim Dr Onurun kıskanması
Yakınlaştı sevdiğine diye işte Baklava ve kasa doydunmuo şarısın çocuk şu tipsizi neden kıskanıyorki tuhafmış
adam çok tipsiz şarısın daha iyiYakınlaştı sevdiğine diye işte Baklava ve kasa doydunmu
Zaten kızda onu sevmiyor sarışını seviyoradam çok tipsiz şarısın daha iyi
@GunesinOglu dayanamadım 6. bölüm senaryoyu okudum müko
Efsane istersen atarım 5. bölüme bin basacak gibi aşk sahneleri bol bolOha o bölümü de mi sızdırmışlardı Güzel mi baya
Efsane istersen atarım 5. bölüme bin basacak gibi aşk sahneleri bol bol
Net değil yine Belli değil Bol deniz ve tatil sahnesi izleyeceğizBebeğin cinsiyeti belli oluyor mu artık
Net değil yine Belli değil Bol deniz ve tatil sahnesi izleyeceğiz
Gelebilir efsane bir bölüm olacak Pelinsunun çıldıracağı müjdesini vereyim Sonu en istediğim şekilde bittiOhh 6 reyting gelir mi dersin
Gelebilir efsane bir bölüm olacak Pelinsunun çıldıracağı müjdesini vereyim Sonu en istediğim şekilde bitti
Al bak bebeğim
O değilde bunlar ne zaman evlencekAl bak bebeğim
Okuyunca zaman geçmicek bencede okuma ben o hataya düştüm Ya da başlarını okuÇok bakasım geldi ama 2 hafta bekleriz ya
Evlenirler birkaç bölüme kesinO değilde bunlar ne zaman evlencek
10. Bölümde bari evlenmiş olsunlae
Aynen senaryo çok kötü ya Oyuncular kurtarıyor diziyi kesinlikle Aslıcığım biraz ders alsınOkuyunca zaman geçmicek bencede okuma ben o hataya düştüm Ya da başlarını oku
Evlenirler birkaç bölüme kesin
Eski yaptığı diziye göre senaryo daha akıcı daha iyi diyorlardı @GunesinOglu 6. bölümde baklava ve kas bol göreceğiz yine @YiğittAynen senaryo çok kötü ya Oyuncular kurtarıyor diziyi kesinlikle Aslıcığım biraz ders alsın