Baklava şov izle burda ve kas şov tabiyarışma sonuclarından takip edemedim etiketleri hangi mesajı diyorsun @EFE UYSAL![]()

Baklava şov izle burda ve kas şov tabiyarışma sonuclarından takip edemedim etiketleri hangi mesajı diyorsun @EFE UYSAL![]()
o şarısın çocuk şu tipsizi neden kıskanıyorki tuhafmışBaklava şov izle burda ve kas şov tabi
Baklavala şovlu bir resim Dr Onurun kıskanması
![]()
Yakınlaştı sevdiğine diye işteo şarısın çocuk şu tipsizi neden kıskanıyorki tuhafmış![]()
adam çok tipsizYakınlaştı sevdiğine diye işte![]()
Baklava ve kasa doydunmu
![]()
Zaten kızda onu sevmiyor sarışını seviyoradam çok tipsizşarısın daha iyi
![]()
@GunesinOglu dayanamadım 6. bölüm senaryoyu okudum müko![]()
Efsane istersen atarım 5. bölüme bin basacak gibi aşk sahneleri bol bolOha o bölümü de mi sızdırmışlardıGüzel mi baya
![]()
Efsane istersen atarım 5. bölüme bin basacak gibi aşk sahneleri bol bol![]()
Net değil yineBebeğin cinsiyeti belli oluyor mu artık![]()
Net değil yine![]()
Belli değil
Bol deniz ve tatil sahnesi izleyeceğiz
![]()
Gelebilir efsane bir bölüm olacak Pelinsunun çıldıracağı müjdesini vereyimOhh6 reyting gelir mi dersin
![]()
Gelebilir efsane bir bölüm olacak Pelinsunun çıldıracağı müjdesini vereyimSonu en istediğim şekilde bitti
![]()
Al bak bebeğim
O değilde bunlar ne zaman evlencekAl bak bebeğim
Okuyunca zaman geçmicek bencede okuma ben o hataya düştümÇok bakasım geldi ama 2 hafta bekleriz ya![]()
Evlenirler birkaç bölüme kesinO değilde bunlar ne zaman evlencek
10. Bölümde bari evlenmiş olsunlae
Aynen senaryo çok kötü yaOkuyunca zaman geçmicek bencede okuma ben o hataya düştümYa da başlarını oku
Evlenirler birkaç bölüme kesin![]()
Eski yaptığı diziye göre senaryo daha akıcı daha iyi diyorlardıAynen senaryo çok kötü yaOyuncular kurtarıyor diziyi kesinlikle
Aslıcığım biraz ders alsın
![]()