NOW No: 309 - Dizi Yorumları

Sızan senaryonun bir kısmını okudum cidden Furkan palalı kötü oyuncu, yanlış oynuyor tamam senaryo çok parlak değil ama Sumru yavrucukun sahnelerinde kötü yazıyorlar kadın ekstra bir şey katıyor dolduruyor sahnesini iyi oyuncu farkı. Furkan dışındakilerin hemen hepsi senaryoda yazılandan daha iyi oynuyor

4. BÖLÜM YORUMU

İlk bir saat baya boş geçti, sonra Lale ve Onur'un doğum kontrol/nişan yüzüğü bakma sahneleri artınca bölüm güzelleşti. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim Onur ve Lale'nin giyimleri çok güzel, kim giydiriyorsa tebrik ediyorum.

Son sahnede tam kurdele kesilecekken Pelinsu nikahı bastı ve her şeyi mahvetti gibi bir şey oldu. :( Ama kız da haklı, Onur nişanlıyken başkasıyla da nişan kıyıyor. :D
Fragmanlar bomba haftaya çok çok iyi bir bölüm olucak, ama 2. fragman ne öyle.sss
@Yiğitt @GunesinOglu @MayısKralı @cookies

Fragmanlar güzel, bekliyoruz haftaya yeni bölümü bakalım. :D

4. BÖLÜM YORUMU

İlk bir saat baya boş geçti, sonra Lale ve Onur'un doğum kontrol/nişan yüzüğü bakma sahneleri artınca bölüm güzelleşti. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim Onur ve Lale'nin giyimleri çok güzel, kim giydiriyorsa tebrik ediyorum.

Son sahnede tam kurdele kesilecekken Pelinsu nikahı bastı ve her şeyi mahvetti gibi bir şey oldu. :( Ama kız da haklı, Onur nişanlıyken başkasıyla da nişan kıyıyor. :D

Fragmanlar güzel, bekliyoruz haftaya yeni bölümü bakalım. :D

En çok karpuz sahnesini ve doktor sahnesini beğendim bu hafta :A :F Onur Doktoru boğazlayacak gibi bu hafta :A

Kaslar baklavalar fena olacak :A :Z Kavga izlesek güzel olur Doktorun gözünün morlaşmasını isterim vermezler Lale Onuru seviyor :A
Şu çocuk doğsa kurtulacaz diyecem de daha çocuğun büyümesi var, bebekken sürekli gelir dururlar bu sapığa. :T:

Fragmandaki gibi güzel değildi nişan sahnesi. :( Ben orada baya güler, eğleniriz dedim. Hiç bir şey olmadı bile. :D

Şu çocuk doğsa kurtulacaz diyecem de daha çocuğun büyümesi var, bebekken sürekli gelir dururlar bu sapığa. :T:

Fragmandaki gibi güzel değildi nişan sahnesi. :( Ben orada baya güler, eğleniriz dedim. Hiç bir şey olmadı bile. :D
Aynen sapıktan doğana kadar kurtuluş yok.Bende eğlenceli geçmesini bekliyordum ama olmadı ama Kurtuluş, Erol ve Filiz güldürdü :D
Bu sahneler haftanın en iyi sahneleriydi hala izliyorum :F

Aynen sapıktan doğana kadar kurtuluş yok.Bende eğlenceli geçmesini bekliyordum ama olmadı ama Kurtuluş, Erol ve Filiz güldürdü :D
Bu sahneler haftanın en iyi sahneleriydi hala izliyorum :F

Sen de Furkan'a takıyosun gibi, anlıyorum. :A

Samet ve Pelin'in sahneleri de güzeldi, diğer sahneler boştu gibi. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking