Gunlerden No309 sa ben de buradayım
Bölümü yarın izleyeyim de öyle bakayım fragmana.Fragmanlar bomba haftaya çok çok iyi bir bölüm olucak, ama 2. fragman ne öyle.sss
@Yiğitt @GunesinOglu @MayısKralı @cookies
Senlik sahneler var haftayaBölümü yarın izleyeyim de öyle bakayım fragmana.
Fragmanlar güzel, bekliyoruz haftaya yeni bölümü bakalım.Fragmanlar bomba haftaya çok çok iyi bir bölüm olucak, ama 2. fragman ne öyle.sss
@Yiğitt @GunesinOglu @MayısKralı @cookies
4. BÖLÜM YORUMU
İlk bir saat baya boş geçti, sonra Lale ve Onur'un doğum kontrol/nişan yüzüğü bakma sahneleri artınca bölüm güzelleşti. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim Onur ve Lale'nin giyimleri çok güzel, kim giydiriyorsa tebrik ediyorum.
Son sahnede tam kurdele kesilecekken Pelinsu nikahı bastı ve her şeyi mahvetti gibi bir şey oldu. Ama kız da haklı, Onur nişanlıyken başkasıyla da nişan kıyıyor.
Fragmanlar güzel, bekliyoruz haftaya yeni bölümü bakalım.
Doktor da bizim kıza talip çıkacak diyeyim sana.En çok karpuz sahnesini ve doktor sahnesini beğendim bu hafta Onur Doktoru boğazlayacak gibi bu hafta
Kaslar baklavalar fena olacak Kavga izlesek güzel olur Doktorun gözünün morlaşmasını isterim vermezler Lale Onuru seviyorDoktor da bizim kıza talip çıkacak diyeyim sana.
Yeni bölümde baya bir kas izleyeceğiz.
Şu çocuk doğsa kurtulacaz diyecem de daha çocuğun büyümesi var, bebekken sürekli gelir dururlar bu sapığa.Kaslar baklavalar fena olacak Kavga izlesek güzel olur Doktorun gözünün morlaşmasını isterim vermezler Lale Onuru seviyor
Aynen sapıktan doğana kadar kurtuluş yok.Bende eğlenceli geçmesini bekliyordum ama olmadı ama Kurtuluş, Erol ve Filiz güldürdüŞu çocuk doğsa kurtulacaz diyecem de daha çocuğun büyümesi var, bebekken sürekli gelir dururlar bu sapığa.
Fragmandaki gibi güzel değildi nişan sahnesi. Ben orada baya güler, eğleniriz dedim. Hiç bir şey olmadı bile.
Sen de Furkan'a takıyosun gibi, anlıyorum.Aynen sapıktan doğana kadar kurtuluş yok.Bende eğlenceli geçmesini bekliyordum ama olmadı ama Kurtuluş, Erol ve Filiz güldürdü
Bu sahneler haftanın en iyi sahneleriydi hala izliyorum
Bunlarda komikti unutmaSen de Furkan'a takıyosun gibi, anlıyorum.
Samet ve Pelin'in sahneleri de güzeldi, diğer sahneler boştu gibi.
Ha doğru Filiz'de komikti, o da renkli bir kişilik. Dizide sevdiğim karakterlerden.Bunlarda komikti unutma
Hiç mi pcye geçemiyon saat geç annen görür diyemi korkuyosun uyumadığını@EFE UYSAL Mobilken yorum yapmak çoh zor