Haftaya lider olacaz her grupta reytinglerdeBolumu bitirmiştim.Onur magazinleri Lale getirdi sanacak
Neyse fragman bomba
Haftaya lider olacaz her grupta reytinglerdeBolumu bitirmiştim.Onur magazinleri Lale getirdi sanacak
Neyse fragman bomba
Haftaya lider olacaz her grupta reytinglerde
Daha fazlası gelecek inş Ama özetli olmalı ve iftardan sonra başlamalı önce başlaması büyük dezavantajAynen rakipler gitti,en az 4 reyting bekliyorum
Daha fazlası gelecek inş Ama özetli olmalı ve iftardan sonra başlamalı önce başlaması büyük dezavantaj
Parayı da alamayacak o halini merakla bekliyorum Dizi daha da güzelleşiyorAynen once başlayınca insanlar kaçırıyor ya. Ozetli olursa çok iyi olur.
Haftaya Lale'yi isteyecekler,Pelinsu çatlayacak
Parayı da alamayacak o halini merakla bekliyorum Dizi daha da güzelleşiyor
Aynen iyi rol yaptı ağlaması falan kandırdı pislik.ss Onur liğme liğme ödetir zaten daha iyi olur sürünsünlerRestaurantta nasıl rol yaptı,ben bile bir an gerçek sandım
Alacak bence ya sonra Onur odetecek
Aynen iyi rol yaptı ağlaması falan kandırdı pislik.ss Onur liğme liğme ödetir zaten daha iyi olur sürünsünler
Aynen Onur gösterecek gününü onun Erolun karısıda Filiz çok salak tipszi birşey zaman israfı.ss Kurtuluşta öyleOdetecek tabi
Şu Erol'un annesinden de korkulur he,neyse Onur çok yakında oğrenecek bunları
Aynen Onur gösterecek gününü onun Erolun karısıda Filiz çok salak tipszi birşey zaman israfı.ss Kurtuluşta öyle
Bu hafta Onur Laleye aşık oluyorAynen Kurtuluş da çok ön planda
Furkan'a ağır hareketler yakışıyor, ne bu böyle ergen hareketler?Çok yakışmışlar, çok tatlılar Ulan Furkanımın saçlarına napmışsınız.sss
@Yiğitt @GunesinOglu @MayısKralı @cookies
Aynen öyle yakışmıyor adama 2. fragman çıkmadı dizinin bu arada.ssFurkan'a ağır hareketler yakışıyor, ne bu böyle ergen hareketler?
Gold Film ekonomik sıkıntıda, nasıl çıkarsın?Aynen öyle yakışmıyor adama 2. fragman çıkmadı dizinin bu arada.ss
Cidden öyle çoğu dizisi bu aralar erken bitiyor para gelmiyor boşa gidiyorGold Film ekonomik sıkıntıda, nasıl çıkarsın?
O zaman @xemrexxx in meryem goldla anlaştı galiba dediği şey uydurmaGold Film ekonomik sıkıntıda, nasıl çıkarsın?