Hiç mi pcye geçemiyon saat geç annen görür diyemi korkuyosun uyumadığını
Nope laptopta sorun var
Hiç mi pcye geçemiyon saat geç annen görür diyemi korkuyosun uyumadığını
Kanka izlerim yarına, umarım güzel bir bölüm olmuştur.Çok efso bir bölümdü bir daha izlenir tekrarı var istersen izle @Yiğitt
Çok efsaneydi çok eğlenceliydi en zevk aldığım bölümdü Onur ve Lale birbirlerini kıskandılar yakınlaştılar sonu kötü bitti.sss Hemen izlemelisin baklava ve kas çov vardı Dr Onur Lord Onuru kıskandıKanka izlerim yarına, umarım güzel bir bölüm olmuştur.
Fragman çıktı mı, haftaya var mı şimdi?Çok efsaneydi çok eğlenceliydi en zevk aldığım bölümdü Onur ve Lale birbirlerini kıskandılar yakınlaştılar sonu kötü bitti.sss Hemen izlemelisin baklava ve kas çov vardı Dr Onur Lord Onuru kıskandı
Fragman vermediler yok büyük ihtimal çok üzüldümFragman çıktı mı, haftaya var mı şimdi?
Vermedilerse yoktur, Bayram günü 3 reytingi geçemez dizi.Fragman vermediler yok büyük ihtimal çok üzüldüm
Vermedilerse yoktur, Bayram günü 3 reytingi geçemez dizi.
Bu sahneyi izlemen lazım şimdi istersen @Çiğdem- hayalindeki damat adayı @GunesinOglu yorum bekliyoruzVermedilerse yoktur, Bayram günü 3 reytingi geçemez dizi.
Yok, müsait değilim yarın bakacağım.Evet dizi az önce bitti yorumlayalım
Güzel bir bölümdü beğendim takıldığım bir kaç yeri yazmak istiyorum Onur Laleye
diyor ki Pelinsu için olgun diyor yahu kız senin yanında laleye ezik dedi bumu olgunluk
o replik olmamış hemde hiç iş yemeğinde lale çok güzeldi demet özdemir çok güzel kız
be birde onurun annesi evdeki hizmetçiden bir türlü şüphelenmiyor yahu
kısaca bölümü çok beğendim😉
şu anda tekrarı var izleyeceksen yiğit😉
Heyecanı kaçmasın, yarın bakacam.Bu sahneyi izlemen lazım şimdi istersen @Çiğdem- hayalindeki damat adayı @GunesinOglu yorum bekliyoruz
Yok, müsait değilim yarın bakacağım.
Heyecanı kaçmasın, yarın bakacam.
Baklava Şovdan şimdilik tek bir kareYok, müsait değilim yarın bakacağım.
Heyecanı kaçmasın, yarın bakacam.
Şimdiden heyecanlandım.Baklava Şovdan şimdilik tek bir kare
Çok normal çok daha fazlasını göreceksin çıldırabilirsinŞimdiden heyecanlandım.
KesinlikleHaha Dr Onur adeta @Çiğdem- gibi büyülenmişti
Furkanda çok geliştirmiş oyunculuğu ilk bölümlerden daha iyi Onurun Pelinsuya sağlam ayarı vereceğini düşünüyorum Dr Onur Lord Onuru nasıl kıskandı baklavaları ve kaslarıBolumu ben de beğendim.Demet Ozdemir ne guzel oynuyor ya
Şu Onur ve Lale'nin birbirlerini kıskanma sahneleri çok guzeldi.Şu Betul epey gulduruyor beni de
Son sahnese Lale ne çok üzüldü ya.Onur da anlayamadı tabi neyse yakında Onur da Pelinsu'yu tanır ve ondan soğur