Netflix, Türk Dizilerini Durduruyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezalet tüm kararlar. Özellikle Şimdiki Aklım Olsaydı’yı merakla bekliyordum. Çünkü Ece Yörenç’in yazdığı başarılı projeleri baz alarak (son dizileri hariç) uzun süredir üstünde çalıştığı ve Netflix’te yayınlanacak olmasından dolayı çok merak ediyordum. Tüm kadroya yazık oldu.

50 Metrekare ve Bir Başkadır yayınlanır çünkü hazırlıkları devam eden diziler arasında onlar yok. İkisi de yayın sırası bekliyor.

Paralı platforma karışmak, yayınların durdurulmasına sebep olmak rezalet. Cem Yılmaz Netflix’e 3.sınıf ülke değiliz demişti ama maalesef öyleyiz. Bu günler elbet bitecek ve biz özgürce izleyeceğiz.

Bir Başkadır'ı bilmiyorum ama 50 Metrekare'nin 3-4 günlük çekimi daha vardı yani bitmemişti henüz.

Reactions: Özgür
netflixde var ama ilk eşcinsel sahne işlenen Netflix Türkiye dizisinde olması bence ondan iptal edildiğini gösterir. Baksana başka türk dizileri neden hiç iptal edilmedi...
Emre Ozansoy güncellediğine göre sıkıntı daha da büyük. Eğer hükümet karışıyorsa bence daha çok tepki çeker. Ben izlemiyorum Netflix ama izleyen var. Paralı bir platform. İsteyen izler isteyen izlemez.

Reactions: 12.Adam and Gizmen
Kesinlikle ama durdurulmuş yazıyor diziler. Bir sorun var ama internette hiç haberi bile yok twitter ve tv 100 sitesi dışında. Ben de anlayamadım.

Reactions: Gerekli24
Eşçinsel bir çift de olacakmış normalde. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, Hakan Muhafız’a 4 sezon onay verip bu diziyi neden iptal ettiniz ya...
sebep gay çift mi netflix nabza göre şerbet verirse yürümez.
Allah kahretsin bu kararı aldıranları !
Tabiki dizilerde eşcinsel ve cinsellik konuları işlenebilir ama bence Netflix bunu çok abarttı. Her projesinde var. Eşcinsel mevzusundan kapandığını pek zannetmiyorum.
Ne yazsam elimde kalır. Bugün bari tepki çekmeyeyim.
Ece Yörenç'in açıklaması. Kadın 1997'den beri bu hikaye üzerinde çalışıyormuş kim bilir ne kadar üzülmüştür.

Şu konu nasıl eşcinsel bir diziye döndü???

Hadi bunu geçtim 1997'den beridir bunu nasıl yazmiş da eşcinsel dizisi olarak dönmüş
@Aserat

En önemlisi kadroya bakınca kimler eşcinsel rolünü oynayacak??? Reklam kokan hareketler.

Reactions: Gerekli24
Zaten yan karakterlerdir yoksa dizinin konusu ve kadrosu kaç aydır ortadaydı. Ranini Ece Yörenç'in 97'de sinema filmi olarak üzerinde çalışmaya başladığını söylemiş zamanın şartlarına göre elbet güncellenmiştir.

Reactions: Forumdash
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...