Netflix, Türk Dizilerini Durduruyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Müslüman bir topluluğuz. Kur'an-ı Kerimde apaçık birşekilde eşcinsellik yasak ve bu netflix platformu habire gençlerimize eşcinsellik aşılıyor. Bir toplumun gençliğini bozarsan geleceğini bozarsın o nedenle yasaklanması çok doğru. Netflix denen platformun arkasında kimlerin olduğunu biraz yakın tarih biliyorsan anlarsın.

bende uygun bulmuyorum ama izlemek isteyenler sansürsüz kısmına tıklar izler istenmeyenlerde sansürlü kısmına tıklar o tip sahneleri sansürlü ya da kesilmiş olarak izler üye olanlar ya da hiç üye olmazlar benim gibi

Yahu bu paralı bir platform, ücretli bir platform. Bu tip içerikleri görmek istemiyorsanız, parasını vermezsiniz ve üye olmazsınız. Yok, üye oldunuz ama çocuğunuzun görmesini istemiyorsanız “çocuk modu” isimli bir seçenecek de mevcut. Çocuğunuzun yalnızca onunla izleyebilmesini sağlarsınız, bu çok basit ve anlaşılır. 2020 yılında, teknolojinin şu aşamaya geldiği yıllarda konuştuğumuz/tartıştığımız şeyler gerçekten gülünç.

Okadar mı düşük iradeniz var..
İzlediğinizden etkileniyorsunuz?
Televizyonda her gördüğünüzü yapıyorsunuz?

Sanırım Zamanında Polat Alemdar ekranda (o zaman sansür yoktu) kafa keserken herşey güllük gülüstanlıktı değil mi? O zaman kimse kafa kesmeye özenmezdi, kan,şiddet son derece normaldi...

Bu ülkede 3-5 sene öncesine kadar herşeyi izliyordunuz? O zamanda sesiniz çıkıyormuydu?

Tekrar yazıyorum;

Bu konuları gündeme getirenler gene bu konuları istemeyenler... Kendi kendilerine ortalığı karıştıranlar gene aynı insanlar.....

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Okadar mı düşük iradeniz var..
İzlediğinizden etkileniyorsunuz?
Televizyonda her gördüğünüzü yapıyorsunuz?

Sanırım Zamanında Polat Alemdar ekranda (o zaman sansür yoktu) kafa keserken herşey güllük gülüstanlıktı değil mi? O zaman kimse kafa kesmeye özenmezdi, kan,şiddet son derece normaldi...

Bu ülkede 3-5 sene öncesine kadar herşeyi izliyordunuz? O zamanda sesiniz çıkıyormuydu?

Tekrar yazıyorum;

Bu konuları gündeme getirenler gene bu konuları istemeyenler... Kendi kendilerine ortalığı karıştıranlar gene aynı insanlar.....
vadi eleştirine katılmıyorum vadide sadece şiddet yoktu vatan sevgisi de vardı hem vadi de bile yumuşak karakter varmış iplikçi nedim o karakter de

vadi eleştirine katılmıyorum vadide sadece şiddet yoktu vatan sevgisi de vardı hem vadi de bile yumuşak karakter varmış iplikçi nedim o karakter de
[/QUOTE]
Vadide sadece şiddet var demedim zaten; sadece şiddette özendirci ve şuan şiddetle karşı çıkılan eşcinselliğe göre daha çabuk yapılabilen bir eylemdir.
Ben şiddetin,kafa kesmeninde doğru bulunduğunu düşünmüyorum yalnış mıyım?

Zaten amacım Vadiyi kötülemek değil, neticede zamanında çok ciddi kitlelere erişmiş bir dizi.

Bashettiğim o dönemde sansürsüz bir şekilde izlendiğinden bashediyorum ve ben hatırlamıyorum böyle bir kaos.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Vadide sadece şiddet var demedim zaten; sadece şiddette özendirci ve şuan şiddetle karşı çıkılan eşcinselliğe göre daha çabuk yapılabilen bir eylemdir.

Zaten amacım Vadiyi kötülemek değil, neticede zamanında çok ciddi kitlelere erişmiş bir dizi.

Bashettiğim o dönemde sansürsüz bir şekilde izlendiğinden bashediyorum ve ben hatırlamıyorum böyle bir kaos.
[/QUOTE]
rtük cezalar vermiş vadi'ye zamanında zaten hatta çakır'ın rtük yüzünden çıkarıldığı iddiaları da çıkmış hem o zaman esnekmiş kurallar şimdi de çukur'a özenenler var iyi taraflarına değil kötü tarafların bakıyorlar maalesef

rtük cezalar vermiş vadi'ye zamanında zaten hatta çakır'ın rtük yüzünden çıkarıldığı iddiaları da çıkmış
[/QUOTE]
Yani aslında konu şiddet,vadi değil aslında ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum,aklı başında bir insansın, 3-5 sene öncesine kadar herşeyi izliyorduk bu ülkede... ben herşeyi izledim bu ülkede..halen ben kendi benim.
Show tv de 12 den sonra kırmızı noktalı filmler;
Starda Emenuella Serileri
Show Tvde Huysuz Virjin
İçki masalı eğlence programları, ekranlara çıkan yılbaşı dansözleri
Sansür yada makassız izlediğimiz Parlamenet Sinema Klübü Filmleri
Biplenmeyen Kemal Sunal filmlerii..

Sonuç neler gördü bu erkanlar.... O zaman neredeydi bu yaygarayı koparanlar?
Birde bunlar halka açık kanallardaydı..
Şuan kaosun yaşandığı PARA ile izlenen platform!!!

rtük cezalar vermiş vadi'ye zamanında zaten hatta çakır'ın rtük yüzünden çıkarıldığı iddiaları da çıkmış
Yani aslında konu şiddet,vadi değil aslında ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum,aklı başında bir insansın, 3-5 sene öncesine kadar herşeyi izliyorduk bu ülkede... ben herşeyi izledim bu ülkede..halen ben kendi benim.
Show tv de 12 den sonra kırmızı noktalı filmler;
Starda Emenuella Serileri
Show Tvde Huysuz Virjin
İçki masalı eğlence programları, ekranlara çıkan yılbaşı dansözleri
Sansür yada makassız izlediğimiz Parlamenet Sinema Klübü Filmleri
Biplenmeyen Kemal Sunal filmlerii..

Sonuç neler gördü bu erkanlar.... O zaman neredeydi bu yaygarayı koparanlar?
Birde bunlar halka açık kanallardaydı..
Şuan kaosun yaşandığı PARA ile izlenen platform!!!
[/QUOTE]
anladım

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Anlayamıyorum gerçekten ahlakınız, değer yargılarınız, eğilimleriniz bu kadar mı pamuk ipliğine bağlı? İki dizi film izleyince bozulmaya, değişmeye meyillisiniz.

Yukarıda bir arkadaş yazmış yıllardır ekranlarda alkol de gördük, sevişme de. Özel kanalların ilk çıktığı dönemi hatırlayanlar gece 12 den sonra yayınlanan filmleri hatırlayacaklardır. Ne oldu? Hiç bir şey. O yüzden bu "Özendirme" bahanesine sarılmaktan vazgeçin. İradesine, eğilimlerine güvenmeyen etkileneceğini düşünen veya hoşlanmayan da izlememekte özgür. Sonuç itibariyle paralı bir platform.

Dizilerde dinen yasak olan bir sürü şey yayınlanıyor? Taciz, tecavüz, adam öldürme de dinen yasak?

Eşcinsellik dizi izlemekle olacak bir şey değil. Eşcinseller yüzyıllar boyunca hep aramızdalardı olmaya da devam edecekler. Fakat toplum baskısı nedeniyle kendilerini saklamak zorunda kalıyorlardı, şimdi tüm dünya genelinde bu giderek azalmaya başladı. Bu arada eşcinselliği yasak olmaktan çıkaran ilk ülkelerden biri de Osmanlı imiş, şimdi ise tam tersi şekilde dünyada olumsuz örnek olarak gösteriliyoruz.

Kişisel olarak ben de eşcinsellerle ilgili cinsellik içeren sahneleri sevmiyorum, rahatsız edici buluyorum. Fakat sanatçılar özgür olmalı, istediklerini tüm dünyada olduğu gibi özgürce aktarabilmeli. İzleyip izlememek, izlemek için para verip vermemek insanlara kalmış. Kimse kimseye zorla izletmiyor hiçbir şeyi.

Kuramayız. Bizim kurduğumuz anca BluTV gibi olur. Netflix'in geniş yayın ağına ulaşmak imkansız. Netflix sayesinde Türk dizileri, Türk filmleri kolayca tüm dünyaya yayılıyor. Hiç sevmesem de 7. Koğuştaki Mucize Netflix sayesinde tüm dünyanın gündemine geldi. Netflix sayesinde Türkiye'de film çeken insanlar için gişe geliri dışında ciddi bir ek gelir kapısı açılmış oldu. Bunu herhangi bir yerli platform ile başarmak çok zor.
Hay ağzına sağlık.

Anlayamıyorum gerçekten ahlakınız, değer yargılarınız, eğilimleriniz bu kadar mı pamuk ipliğine bağlı? İki dizi film izleyince bozulmaya, değişmeye meyillisiniz.

Yukarıda bir arkadaş yazmış yıllardır ekranlarda alkol de gördük, sevişme de. Özel kanalların ilk çıktığı dönemi hatırlayanlar gece 12 den sonra yayınlanan filmleri hatırlayacaklardır. Ne oldu? Hiç bir şey. O yüzden bu "Özendirme" bahanesine sarılmaktan vazgeçin. İradesine, eğilimlerine güvenmeyen etkileneceğini düşünen veya hoşlanmayan da izlememekte özgür. Sonuç itibariyle paralı bir platform.
Zaten "özendirme" olayı olsaydı demekki o neslin hepsi birer sapık olmalıydı 🙂

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
hayır Netflix Türkiye'de o kadar sinir bozucu ki hala bir açıklama bile yapmadı. Açıklama yapmasının gecikiyor olması demek bence hala sorunun çözülmemiş olduğu anlamına geliyor. Hangi süreçte olduklarını da paylaşmıyor.

Twitter'da gündem, haber sitelerinde gündem ama Netflix'ten halen daha ses çıkmıyor ve bu durum cidden sinir bozucu.

Sorunun çözülüp, çözülmemesi ile ilgili değil en azından "görüşmeler devam ediyor, önümüzde ki günlerde belli olacak" tarzında bir şeyler demesi gerekir. Sosyal medya adminleri saçma sapan tweet atmayı biliyor, ama bu konu ile ilgili tık yok.

Twitter'da gündem, haber sitelerinde gündem ama Netflix'ten halen daha ses çıkmıyor ve bu durum cidden sinir bozucu.

Sorunun çözülüp, çözülmemesi ile ilgili değil en azından "görüşmeler devam ediyor, önümüzde ki günlerde belli olacak" tarzında bir şeyler demesi gerekir. Sosyal medya adminleri saçma sapan tweet atmayı biliyor, ama bu konu ile ilgili tık yok.
aynen ya kaç gündür deli oldum bu sessizliğinden. Çok saygısızca bir tavır.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...