Netflix, Türk Dizilerini Durduruyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır Netflix Türkiye'de o kadar sinir bozucu ki hala bir açıklama bile yapmadı. Açıklama yapmasının gecikiyor olması demek bence hala sorunun çözülmemiş olduğu anlamına geliyor. Hangi süreçte olduklarını da paylaşmıyor.
Biraz araştırsan gerçeği öğreneceksin ama işte araştırmayınca böyle yarım yarım haberler okursun :)

Biraz araştırsan gerçeği öğreneceksin ama işte araştırmayınca böyle yarım yarım haberler okursun :)

Ben bizzat kendi twitter hesabından yazılan yazıyı bile okudum. Yani bana klişeleşmiş, eskimiş ve altı doldurulamayan cümleler ile gelme. Faiz haramdır fakat gelecek için kullanılacaksa bir yatırım aracı olmalıdır diyen ben değilim. Ama böyle laflar ve gazlar ile boş keseyi doldurup mutlu olanlara söylenebilecek bir söz yok kanımca. 😉

Ohoo böyle şeylere takılmışsan daha katedeceğin yol fazla demektir. Bence şu ekşi sözlük denen yerden bi kafanı ayır da gerçekleri araştırmaya bak.

O dediğin şeyi bilmiyorum öyle bişey kesinlikle doğru değil ve parti tarafından gerekli ceza verilmiştir atılmıştır.

Ayrica ben sizin dosyalarınıza girersem hepsini dökmeden çıkmam 😉 Atatürk'e tanrı, peygamber diyen mi dersin, 2014'den önce fetoya düşman olup 2014'den sonra fetoculuk yapan mı ararsın, mehmetçiğe hakaret edip de pkk sempatizanı mı dersin bunları yapıp da partide üst kademeye getirilen mi dersin. Var da var :) O nedenle hiç girmeyelim sen zararlı çıkarsın.

Bu forumda siyaset yasak çok siyaset yapmak istersen gel özele birkaç birşey anlatayım sana :) Bu mesajı sen gördükten sonra sileceğim siyaset yasak.
öyle forumlara girmiyorum ama örnek gösterdiğine göre sen giriyorsun fazlası ile. Tek girdiğim forum burası benim. Son olarak senin gibi birisi ile siyaset konuşmam fakat forumda yasak olmasından ziyade senin dediğim şeyleri anlamayacağını bildiğim için. :)

Ben bu boş tartışmaya fazlasıyla vakit ayırdım. Gerçekleri araştır gel öyle konuşalım. :) Sen gerçekleri araştırıp öğrenmedikçe burada anca boş yapıp dururuz.

• Güldürdün
Reactions: Gizmen
Ben bu boş tartışmaya fazlasıyla vakit ayırdım. Gerçekleri araştır gel öyle konuşalım. :) Sen gerçekleri araştırıp öğrenmedikçe burada anca boş yapıp dururuz.
Benim dediğim lafı bana satma keza dediklerimin bir dayanağı var. Fakat kibritten kolon oluşturmaya çalışanlar bunu göremezler. İyi günler sana. 😉

• Güldürdün
Reactions: Polat Şaşmaz
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...