DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,414
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ücretli platformlara bile karışıyorlar şaka gibi...Konu güncellendi, diğer yapımlar ile ilgili de iptal kararı alınmış.
İptal değil durdurma deniyor yani hazırlıklarına şimdilik ara verildi demek.Konu güncellendi, diğer yapımlar ile ilgili de iptal kararı alınmış.
ama sebep.. ülkede virüs kontrolden çıktı desem öyle de değil..İptal değil durdurma deniyor yani hazırlıklarına şimdilik ara verildi demek.
Temizinden 2050'yi beklemeliler uygun ortam için. Evlere dağılmışlardır umarım.İptal değil durdurma deniyor yani hazırlıklarına şimdilik ara verildi demek.
Bir Başkadır'ı bilmiyorum ama 50 Metrekare'nin 3-4 günlük çekimi daha vardı yani bitmemişti henüz.Rezalet tüm kararlar. Özellikle Şimdiki Aklım Olsaydı’yı merakla bekliyordum. Çünkü Ece Yörenç’in yazdığı başarılı projeleri baz alarak (son dizileri hariç) uzun süredir üstünde çalıştığı ve Netflix’te yayınlanacak olmasından dolayı çok merak ediyordum. Tüm kadroya yazık oldu.
50 Metrekare ve Bir Başkadır yayınlanır çünkü hazırlıkları devam eden diziler arasında onlar yok. İkisi de yayın sırası bekliyor.
Paralı platforma karışmak, yayınların durdurulmasına sebep olmak rezalet. Cem Yılmaz Netflix’e 3.sınıf ülke değiliz demişti ama maalesef öyleyiz. Bu günler elbet bitecek ve biz özgürce izleyeceğiz.
Emre Ozansoy güncellediğine göre sıkıntı daha da büyük. Eğer hükümet karışıyorsa bence daha çok tepki çeker. Ben izlemiyorum Netflix ama izleyen var. Paralı bir platform. İsteyen izler isteyen izlemez.netflixde var ama ilk eşcinsel sahne işlenen Netflix Türkiye dizisinde olması bence ondan iptal edildiğini gösterir. Baksana başka türk dizileri neden hiç iptal edilmedi...
Kesinlikle ama durdurulmuş yazıyor diziler. Bir sorun var ama internette hiç haberi bile yok twitter ve tv 100 sitesi dışında. Ben de anlayamadım.Emre Ozansoy güncellediğine göre sıkıntı daha da büyük. Eğer hükümet karışıyorsa bence daha çok tepki çeker. Ben izlemiyorum Netflix ama izleyen var. Paralı bir platform. İsteyen izler isteyen izlemez.
hangi site bu acaba bir kaç tahminim var
Netflix, Türk dizilerini durduruyor!
Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağan Irmak ile Umut Aral'ın oturduğuı, senaryosunu Ece Yörenç'in kaleme aldığı 'Şimdiki Aklım Olsaydı' (If Only) dizisini Netflix iptal etti.
Senaryosunda eşcinsel bir çiftin hikayesinin işlenen ve başrollerinde Özge Özpirinçci, Birkan Sokullu ile Burak Yamantürk'ün yer aldığı dizinin çekimleri bu sabah başlamıştı. Aynı gün içerisinde dizi ekibine dizinin Netflix tarafından iptal edildiği haberi verildi.
'50 Metrekare', 'Bir Başkadır', 'Fatma' gibi yerli yapımları da hazırlayan Netflix'in çekimlerine başlanan 'Atiye' ve detayları henüz belli olmayan O3 Medya imzalı 'Klüp' projeleri dışında Netflix'in diğer yerli yapımların hazırlıklarını durdurduğu öğrenildi.
Kaynak: Birsen Altuntaş
Eşçinsel bir çift de olacakmış normalde. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, Hakan Muhafız’a 4 sezon onay verip bu diziyi neden iptal ettiniz ya...
LC Waikiki’de gökkuşağı desenli ürünlerin bile yasaklandığı, Bim’de satışların kaldırıldığı bir dönemde ve ortamda akıllıca bir karar olmuş, hele ki son gelmekte olan internet-sosyal medya düzenlemelerinden sonra. Coğrafya kaderdir ve yapacak bir şey yok. Ama gün gelecek bu tür içerikli diziler değil Netflix’te, TRT1’in bizzat kendisinde yayınlanacak ve dünya gözüyle de göreceğiz.
sebep gay çift mi netflix nabza göre şerbet verirse yürümez.
Allah kahretsin bu kararı aldıranları !
Muhteşem.
Tabiki dizilerde eşcinsel ve cinsellik konuları işlenebilir ama bence Netflix bunu çok abarttı. Her projesinde var. Eşcinsel mevzusundan kapandığını pek zannetmiyorum.
Ne yazsam elimde kalır. Bugün bari tepki çekmeyeyim.
Ece Yörenç'in açıklaması. Kadın 1997'den beri bu hikaye üzerinde çalışıyormuş kim bilir ne kadar üzülmüştür.Rezalet tüm kararlar. Özellikle Şimdiki Aklım Olsaydı’yı merakla bekliyordum. Çünkü Ece Yörenç’in yazdığı başarılı projeleri baz alarak (son dizileri hariç) uzun süredir üstünde çalıştığı ve Netflix’te yayınlanacak olmasından dolayı çok merak ediyordum. Tüm kadroya yazık oldu.
50 Metrekare ve Bir Başkadır yayınlanır çünkü hazırlıkları devam eden diziler arasında onlar yok. İkisi de yayın sırası bekliyor.
Paralı platforma karışmak, yayınların durdurulmasına sebep olmak rezalet. Cem Yılmaz Netflix’e 3.sınıf ülke değiliz demişti ama maalesef öyleyiz. Bu günler elbet bitecek ve biz özgürce izleyeceğiz.
İmdat diye bağırası geliyor insanın...Ece Yörenç'in açıklaması. Kadın 1997'den beri bu hikaye üzerinde çalışıyormuş kim bilir ne kadar üzülmüştür.
Aynen kardeşimBu ülkeye lgbt'yi sokamayacaksınız yallah amerikaya
Çok yerinde bir karar
Reyhan, Nadir ile olan 10 yıllık evliliği içinde kaybolmuş mutsuz bir kadındır. Evliliğinden, sünnetinden beri tanıdığı kocasından, patlak bir prezervatif sonucu hamile kaldığı 9 yaşındaki ikizlerinden, yaşadığı hayattan en çok da kendinden yorulup fena halde sıkıldığı günün gecesinde, yani 27 Temmuz 2018 saat 20.13’de yüzyılın hatta 500 yılın en güçlü kanlı ay tutulması gerçekleşir ve Reyhan bir mucize eseri on yıl öncesine, hayatının dönüm noktası olan o geceye, yani Nadir’in evlenme teklif ettiği o “büyük an”a hem de şimdiki aklıyla geri döner.
Umarım reklamdır sadece. :/Şu konu nasıl eşcinsel bir diziye döndü???
Hadi bunu geçtim 1997'den beridir bunu nasıl yazmiş da eşcinsel dizisi olarak dönmüş @Aserat
En önemlisi kadroya bakınca kimler eşcinsel rolünü oynayacak??? Reklam kokan hareketler.
Zaten yan karakterlerdir yoksa dizinin konusu ve kadrosu kaç aydır ortadaydı. Ranini Ece Yörenç'in 97'de sinema filmi olarak üzerinde çalışmaya başladığını söylemiş zamanın şartlarına göre elbet güncellenmiştir.Şu konu nasıl eşcinsel bir diziye döndü???
Hadi bunu geçtim 1997'den beridir bunu nasıl yazmiş da eşcinsel dizisi olarak dönmüş @Aserat
En önemlisi kadroya bakınca kimler eşcinsel rolünü oynayacak??? Reklam kokan hareketler.