Kudurdu iyice,yaz geldi geçiyor,düz duvara tırmanıyor buHani şükrü zibidiydi hemen kabarmışsin oğlana iyice Kudurdun 😱 @mrt-06 @Bully @serhatt @vadikızı @cookies @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @ozmoturk @ozgur2113
Kudurdu iyice,yaz geldi geçiyor,düz duvara tırmanıyor buHani şükrü zibidiydi hemen kabarmışsin oğlana iyice Kudurdun 😱 @mrt-06 @Bully @serhatt @vadikızı @cookies @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @ozmoturk @ozgur2113
Köpeği ol sen
Bölüm yine çok iyiydi ve giderek iyileşiyorUğur yücel ve yanında olan adamına daha çok sahne yazmalılar şu konakta kadınların sahnesi yerine Uğur bey ve adamına yazsınlar diziyi takip etme sebebim oldular resmen
Özellikle Uğur bey Kebapcı Celal karakteriyle resmen yarışıyor onun havasında ilerliyor karakteri@xemrexxx @Bully @Aserat
İçerde Çukur sevenler bu diziyide sevecek @MasacRE- @Sherlock öneririm ayoll
Ben yine kaçırdım. Neyse yeni bölüme daha 2 hafta var illa bir gün izlerim.Bölüm yine çok iyiydi ve giderek iyileşiyorUğur yücel ve yanında olan adamına daha çok sahne yazmalılar şu konakta kadınların sahnesi yerine Uğur bey ve adamına yazsınlar diziyi takip etme sebebim oldular resmen
Özellikle Uğur bey Kebapcı Celal karakteriyle resmen yarışıyor onun havasında ilerliyor karakteri@xemrexxx @Bully @Aserat
Bölüm yine çok iyiydi ve giderek iyileşiyorUğur yücel ve yanında olan adamına daha çok sahne yazmalılar şu konakta kadınların sahnesi yerine Uğur bey ve adamına yazsınlar diziyi takip etme sebebim oldular resmen
Yabancı dizilerimle mutluyum ben, TV'de çok iyi bir yerli dizi çıkmadıkça izlemeyi düşünmüyorum@MasacRE- başlarsa, ben de başlarım.
Yabancı dizilerimle mutluyum ben, TV'de çok iyi bir yerli dizi çıkmadıkça izlemeyi düşünmüyorumBu da ortalama bir dizi izlenimi verdi bana izlense de olur izlenmese de yani
Takvimimize bakalım hemenO zaman yabancı dizilerimize devam edelim biz.Önerdiğin bir şey var mı?
Bölüm izlemeden fragman izlemiyorsundur inşBen yine kaçırdım. Neyse yeni bölüme daha 2 hafta var illa bir gün izlerim.
@MasacRE- başlarsa, ben de başlarım.
Aaa sadece Uğur bey için bile izlenir Kebapçı Celal roluyle çok örtüşüyor bence izleyin kütüklük etmeyin bir kerede kaldıkı @Sherlock sankı senin yanın da staj yapıyor gibi hissettim Kütük bey @MasacRE-Yabancı dizilerimle mutluyum ben, TV'de çok iyi bir yerli dizi çıkmadıkça izlemeyi düşünmüyorumBu da ortalama bir dizi izlenimi verdi bana izlense de olur izlenmese de yani
Tabii ki de hayır.Bölüm izlemeden fragman izlemiyorsundur inş
Isınma aman nazar edersin
Daha çok kaynamissin
Daha çok kaynamissin
Dizi ne reyting almış siz bulursunuz bir bulup gelinIsınma aman nazar edersin
Aseratın profiline gir o paylaşmışDizi ne reyting almış siz bulursunuz bir bulup gelin
Geçen haftada görmüştü
Totelide 5 olursa iyiGeçen haftada görmüştüBu hafta düşüş yaşamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?