Star Nefes Nefese - Dizi Yorumları

Bölüm yine çok iyiydi ve giderek iyileşiyor
Uğur yücel ve yanında olan adamına daha çok sahne yazmalılar şu konakta kadınların sahnesi yerine Uğur bey ve adamına yazsınlar diziyi takip etme sebebim oldular resmen

Özellikle Uğur bey Kebapcı Celal karakteriyle resmen yarışıyor onun havasında ilerliyor karakteri
@xemrexxx @Bully @Aserat

İçerde Çukur sevenler bu diziyide sevecek @MasacRE- @Sherlock öneririm ayoll

Dizi kaliteli ama Allah'tan yaz sezonunda başlamış, yoksa normal sezonda tutmazdı bu yavaşlıkla
Olaylar ağır ilerliyor biraz.

Uğur Yücel çok klas ve kaliteli oynuyor, şivesi mükemmel

Bölüm sonunda hemen fragman vermeleri de saçma oldu, heyecanı kaçırdılar
Ama gelecek bölüm güzel olacak gibi.

Konakta olan kadınların sahneleri çok gereksiz ve dizinin havasını bozuyor sankı cıvık köy dizisi şeyine bürünüyor
@xemrexxx

Uğur Yücel ve adamının sahneleri olmasa dizi eksik kalacak oyüzden daha onlara ağırlık verilmeli ayrıca aksiyon sahneleri kavga çatışma eklenmeli

Son olarak Kiralık aşkta oynuyordu başrol ecünnü yine sevemedim
Ama Şükrü gözüme bir hoş gelmeye başladı tarzı güzel olmuş

Hani şükrü zibidiydi hemen kabarmışsin oğlana iyice Kudurdun 😱 @mrt-06 @Bully @serhatt @vadikızı @cookies @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @ozmoturk @ozgur2113

Aynen, konak sahneleri yüzünden dizi yavaşlıyor, o sahneler yerine daha çok aksiyon olmalı
Yazın biraz ağırdan alıp yeni sezona saklıyorlar sanırım olayları

Hahaha bu dizi sayesinde Şükrü'yü de seveceksin demek Diriliş sayesinde Engin'i sevdiğin gibi
Şükrü iyidir, kaliteli ve tarz adamdır.
Beyaz saçlarıyla barışık olması da güzel.
Kız kardeşini oynayan tatlı kız, başrole bin basar
Mimikleri çok şeker

Hani şükrü zibidiydi hemen kabarmışsin oğlana iyice Kudurdun 😱 @mrt-06 @Bully @serhatt @vadikızı @cookies @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @ozmoturk @ozgur2113
Hhaha ben iyi oynayana hakkını veririm ayoll

Engin Altan, Aras, Vartolu, Kösemde Murat, Boran Kuzum önceleri hiç sevmiyordum son dizilerde sevdim
Şükrüde burda ısınıcam sanırım daha aksiyone girmesi lazım
@Yiğitt

Bir Çağatayı ne yapsa sevemedim kumaş yok ama napayım
@serhatt @MasacRE- @Bully

Beyaz saçlı halı hosuma gitti zaten karizma katmış
@xemrexxx

Azitmissin sen.ss babana şikayet etmeli

Çağatay da Çiğdem beni niye sevmiyor diye ağlıyordu zaten
Ona biz yeteriz

Senarist yazsa girecek de aksiyona işte, şu rehine olaylarını uzattıkça uzattılar

Çağatay da Çiğdem beni niye sevmiyor diye ağlıyordu zaten
Ona biz yeteriz

Senarist yazsa girecek de aksiyona işte, şu rehine olaylarını uzattıkça uzattılar
Uğura düşman çıkmalı söyle sağlam ve Şükrüyle kızından dolayı yakınlaşıp birlikte hareket etmeliler o düşmana ozaman reytingler uçar
@xemrexxx