Star Nefes Nefese - Dizi Yorumları

Aksiyonu olsa 3 reytingte iyi diyecem beni şu konak sahneri tedirgin ediyor Aseratın sevdiği tuhaf dizilere bürünüyor dizi zaten Aserat da oyüzden damlamış diziye Baykuş gibi

Konak sahneleri gayet iyi ve o kadar aksiyonun arasında nefes aldırıyor. Yoksa 2 saat koşuşturma olsa çekilmezdi bu dizi.
İşte @Aserat ın dizileri bu yüzden düşük alıyor.
Aksiyon dizisinde konağın işi ne, seyirci kaçıyorsa konak yüzünden kaçıyor.
Başka bir şeylerle doldurun, yapamıyorsanız da senaryonuz yetersiz demektir.

Açıkcası şu 2.fragmanın amacını anlayamadım şuan bölümü izleme heyecanım yok reytingtede düşüş bekliyorum heyecanım kayboldu 2 haftadır bekliyordum sabırsızlıkla Uğur bey Şükrü napacak diye ama dizinin fragmanı bambaşka bir dünya
@Aserat

Ben de heyecanla beklemiyorum açıkçası, vakit geçirmeye bakacam öyle.
Dizi, fragmanların ötesine geçemedi henüz, inşallah heyecan da aksiyon da artmaya başlar bir an önce.

Ben de heyecanla beklemiyorum açıkçası, vakit geçirmeye bakacam öyle.
Dizi, fragmanların ötesine geçemedi henüz, inşallah heyecan da aksiyon da artmaya başlar bir an önce.
Aa fragmana şaşırtmalıymış bölüm gayet hareketli iyi akışta geçti

Aksiyonu yükseliyor son sahnede iyiydi adamı kim vurdu sonra elması çalan kim

Kırgın Çiçekler dizisindeki heyecan bu dizide zerre yok boş bir kıyas

Bölüm güzeldi, haftayaki bölümün fragmanı da çok iyi.

Bir hain var diyoruz ama demek ki Atmaca da tanımıyor onu, adamı vuranın kim olduğunu bilmiyor
Zaten o adam da ölecek gibi bakıyordu tüm bölüm, çok belliydi yani

Enteresan bir gizem var ortada
Adamı kim niye vurdu, elması kim çaldı falan

Bakalım merakla bekliyoruz

Bana da önceki bölümlere göre durgun geldi. Dizi konusunda seninle hiç anlaşamıyoruz gerçekten.

Şu sakalını kesen vurmuş olabilir ben daha çok elması çalanı merak ediyorum aklıma şu geldi

11:00

Çünkü konak sahneleri bu bölüm yoktu benim gözüme batmadı sen bu diziyi konak için izliyorsun cnm
@Bully

Neyse ki gelecek bölümde aşk başlıyor da bol bol çatlayacağın sahneler geliyor.

Sen İçerdeye Çukurada başlayıp bırakmıştın genelde bu tür diziler 10.bölümden sonra tam aksiyona kavusuyor Ezelde öyleydi sende sonra haliyle kaçıyorsun yine öyle olacak
@Bully

Şu sakalını kesen vurmuş olabilir ben daha çok elması çalanı merak ediyorum aklıma şu geldi

11:00
Bekleyip göreceğiz artık cadıcım
Kara Para Aşk izlemedim

Erkek olduğu kesin, enişteyi göstermediler hiç ortalıkta elmas çalınırken, ilk bölümlerde de bir hain süsü veriyorlardı sanki ona ama bakalım ters köşe de olabilir

Karadayıda da haindi o olabilir

Sen İçerdeye Çukurada başlayıp bırakmıştın genelde bu tür diziler 10.bölümden sonra tam aksiyona kavusuyor Ezelde öyleydi sende sonra haliyle kaçıyorsun yine öyle olacak
@Bully
Ezel, İçerde, Çukur falan bu diziden birkaç gömlek üstünler bence ama bu dizi de güzel tabii, açıldıkça daha da iyi olacak

Şükrü, Atmaca'yı vuruyor haftaya

Ezel, İçerde, Çukur falan bu diziden birkaç gömlek üstünler bence ama bu dizi de güzel tabii, açıldıkça daha da iyi olacak

Şükrü, Atmaca'yı vuruyor haftaya
Aaa daha fragmanı izlemedim
Ama dizi açılacak gibi şu @Aserat ı 10.bölüme kalmaz inş diziden kovacaz