Mutlu Yıllar Çiğdem-!

@Çiğdem- doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah.
Doğum günün aklımdaydı aslında konuyu ben açmak isterdim ama işim çıktı foruma giremedim, anladın sen o işi.

Neyse hediyeni de takdim edeyim, önceden de vermiş olabilirim belki bu hediyeyi, hatırlayamadım şimdi ama çok özel bir resim her yerde bulamazsın, arşivinde bulunsun.

Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem- nice mutlu yıllara.

Aslında senden hediye konusunda intikam almak istiyordum ama sonra acıdım ve fikrimi değiştirdim. Al doya doya bak.

Taa evimden buralara kadar @Çiğdem- in doğum gününü kutlamaya geldim
Nice senelerin olsun, senin hep bu yaşlarda kalman dileğiyle... Hediye de yok idare ediver mobilden anca bu kadar

Yeni modeli çıkmış bu Oklava7S modeli
Kendi kendine mantı yapıyor aynı zamanda @destere gibi sıvacıları kangren edebiliyor çok efektif
çok teşekkürler @tolgab 2 yeni şarkıyl Mustim harika bir doğum günü geçirmemi sağladı

@DarkLeqenD @Doğu @destere nin kalın kafasına o oklava kırılır bee kalın lazım

Taa evimden buralara kadar @Çiğdem- in doğum gününü kutlamaya geldim
Nice senelerin olsun, senin hep bu yaşlarda kalman dileğiyle... Hediye de yok idare ediver mobilden anca bu kadar
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem-
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem- nice mutlu yıllara.

Aslında senden hediye konusunda intikam almak istiyordum ama sonra acıdım ve fikrimi değiştirdim. Al doya doya bak.

Doğum günün kutlu olsun, nice senelere.
Mutlu yıllar çiko
Doğum günün kutlu olsun.
çok teşekkürler @Bully düşünmen yeter açamasanda olsun
aa evet musti serdar fotosu vermiştinde o fotoda farklı bir fotoydu bu gönderdiğinde farklı oyüzden çok tşk

@Aserat seninde hediyen çok süper tabikide mustimden sonraki favorim

@gözlemci seninde düşünmen yeter hediye olmasada olur çok tşk

@pompy @Billy Kane @Sherlock @HeisenBerg sizlerede çok teşekkürler

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem- sevdiklerinle birlikte nice yıllara

Al bakalım bu da hediyen

aaa sen arrow izliyormusun hediyem süper en iyi üçüncü hediye şuana kadar

Yok ben bi süre izleyip bırakmıştım da sen izliyorsundur dedim mutlaka o kadar CW dizileri izliyorsun sonuçta Arrow'u izlemesen olmazdı

Doğum günün kutlu olsun laz kiziii, nice mutlu yıllara.
Hediye gönderemiyorum köyde bulamadık düzgün bi hediye.
@Çiğdem-

Yok ben bi süre izleyip bırakmıştım da sen izliyorsundur dedim mutlaka o kadar CW dizileri izliyorsun sonuçta Arrow'u izlemesen olmazdı
Doğum günün kutlu olsun laz kiziii, nice mutlu yıllara.
Hediye gönderemiyorum köyde bulamadık düzgün bi hediye.
@Çiğdem-
bırkmakla büyük hata yapmışsın ozaman izliyorum tabi CW kanalının patronu benim zaten

@MEnes teşekkürler 😉 sizin köyde dana yokmu ayoll kurbanda geliyor

Aynen Musti doğum gününü beklemiş