- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
kız 3 yıldır 25 sin ay bizim bir komşumuz vardı kadın 5-6 yıl 44 yaşındayım deyip durmuştu onun gibi oldun erken yaşlandın demek senaaa düşünmen bile yeter @MayısKralı çok teşekkürler 😉
bu forumda 3.kez doğum günü konum oldu 22 yaşında geldik foruma şimdi olduk 25 burada yaşlanıp gitmeyiz inş
kız 3 yıldır 25 sin ay bizim bir komşumuz vardı kadın 5-6 yıl 44 yaşındayım deyip durmuştu onun gibi oldun erken yaşlandın demek sen
sen suss bee doğum günü mesajınıda hediyenide beğenmedim zatenDoğum günün kutlu olsun, Allah sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu günler geçirmeni nasip etsin..
kız sana niye beğeneceğin hediye vereyim sonra yanlış anlarsın peşinden ayrılmazsınsen suss bee doğum günü mesajınıda hediyenide beğenmedim zaten
@Yakamoz-Asi çok teşekkürler sanada hoşgeldin bu arada 😉
Doğum günün kutlu olsun hediyeni yarın atarım PC'ye geçince. Gerçi benim varlığım en büyük hediye
Mutlu yıllar dilerim @Çiğdem- teyze (Dün efeye kızmadın bakalım buna ne diyeceksin )
Bu da hediyen bol bol @destere'yi döversin
Ekli dosyayı görüntüle 51799
ahh çok teşekkürler en iyi hediyem mustim @ozgur2113
aa buda efsane hediyelerden oldu mustiden sonraİyi ki doğdun @Çiğdem- iyi ki foruma geldin. Umarım Süpernatural bitenede kadar da kalırsın
Bu da hediyen
şu özelden geçen günlerde bana paylaştığın doğum günü şarkısını paylaşsana konuya @cookies @MayısKralı da konuya ekler
hhah a evet bu çok hoşş konuya bunu eklersin @MayısKralı @xemrexxx
Tekrardan doğum gününüzü kutlar annenize ve babanıza hürmetler dilerim madam
Lan geçenler de bunun aynısını ben hediye etmiştim azcık özgün olun ya özgünMutlu yıllar dilerim @Çiğdem- teyze (Dün efeye kızmadın bakalım buna ne diyeceksin )
Bu da hediyen bol bol @destere'yi döversin
Ekli dosyayı görüntüle 51799
Yeni modeli çıkmış bu Oklava7S modeli Kendi kendine mantı yapıyor aynı zamanda @destere gibi sıvacıları kangren edebiliyor çok efektifLan geçenler de bunun aynısını ben hediye etmiştim azcık özgün olun ya özgün
@Çiğdem- hanım iyi ki doğdunuz , umarım kısmetiniz bi gün açılır da senin turşunu kurmak zorunda kalmayız