Mutlu Yıllar Çiğdem-!

Ay senin için fesat istemiyorsan hediyemi geri ver o zaman :F
hahah olmaz mustinin her şarkısı en güzel hediye tşşk :bhr:

Calmis olsa Musti niye alsin ki almaz o yüzden calmamistir :A
adam nerden bilsin ayoll geçen yıl belli olmuştu çaldığı :A bunlar şimdi bir küçük çocuk bulmuşlar gülşen sıla ve birkaç isim daha vardı unuttum o çocuğun şarkılarını çalmışlar dava falan açılacak onlara diye öyle haberi açılmıştı forumda :A :A :A

hahah olmaz mustinin her şarkısı en güzel hediye tşşk :bhr:

adam nerden bilsin ayoll geçen yıl belli olmuştu çaldığı :A bunlar şimdi bir küçük çocuk bulmuşlar gülşen sıla ve birkaç isim daha vardı unuttum o çocuğun şarkılarını çalmışlar dava falan açılacak onlara diye öyle haberi açılmıştı forumda :A :A :A
Uydurma o haber Gülsen ve Sila'nin hic isi yok baskasindan sarki mi calacaklar :A

Seni gerçekten çok seviyorum. Bu forumda değer verdiklerim arasında en önde bile olabilirsin. Yaklaşık 3 yıldır tanışıyoruz ve gerçekten bir kez olsun kötülüğü bırak kötü düşünceni bile görmedim. Hep bana abla gibi davrandın. Her sıkıntımda yanıma koştun.

Melek gibi bir kalbin var ve her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Biraz duygusal moda bağladım ama böyle şeyleri her zaman birbirimizi söyleyemiyoruz.
Yeni yaşının sana uğur getirmesi dileğiyle. :innocent: @Çiğdem-

Hediyen. :hearteyes:
giphy.gif

ayy ayy mesaja kıskandım şimdii yaa😳 şakaaa tabii:D

Doğum günümüz kutlu olsun @Çiğdem- :lol: Dün benim de doğum günümdü o yüzden girip yazmaya fırsat bulamadım. Anca şimdi yazabildim. :) Sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmeni diliyorum.

Mutlu yıllar ablası @Çiğdem- [emoji2] sevdiklerinle sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar geçirirsin inşallah.
Doğum günümüz kutlu olsun @Çiğdem- :lol: Dün benim de doğum günümdü o yüzden girip yazmaya fırsat bulamadım. Anca şimdi yazabildim. :) Sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmeni diliyorum.
teşekkürler @papuleoo hep beraber inş :bhr:

@MelankoliK aaa aynı gün doğduk demek 😱 ne güzel :bhr:

Mustim doğum günümüzde klip hediye etti bize :A :A :A

¸.•*¨*•♫♪ ░H░A░P░P░Y░ (¯”•.¸*♥♥♥* ¸.•”¯) ░B░I░R░T░H░D░A░Y░ ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ Happy Belated Bithday To You!!! @Cigdem

¸.•*¨*•♫♪ ░H░A░P░P░Y░ (¯”•.¸*♥♥♥* ¸.•”¯) ░B░I░R░T░H░D░A░Y░ ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ Happy Belated Bithday To You!!! @Cigdem
Happy birthday Çiğdem. ❤ :D
Karadeniz'in çilgun uşağu Çiğdem, doğum günun kutlu olsun da. :)
hahah çok teşekkürler @Arslan Bey :F

@Ahmad @Dr.Sabahat Thank you 😉😉