Mutlu Yıllar Çiğdem-!

aa hiç önemli değil çok teşekkürler 😉
20160911_172727.jpg

Doğum günün kutlu olsun Çiko:bhr:

Sana Hemsworth kardeşleri hediye ediyorum. Sıra sıra yada sırasızca fütursuzca kullan.:F

Chris-et-Liam-Hemsworth-a-Londres-pour-le-tpis-rouge-d-Hunger-Games_portrait_w674.jpg

aaa düşünmen bile yeter @MayısKralı çok teşekkürler 😉

bu forumda 3.kez doğum günü konum oldu 22 yaşında geldik foruma şimdi olduk 25 burada yaşlanıp gitmeyiz inş :A :A :A

sonunda 24 denen 5 yıllık büyük bir engeli aşabildik gözümüz aydın :) 5 yılda 24 ü zorda olsa geçebildin darısı 26 . yaşgününe diyelim bir on yıl sonrada 26 yaşına girersin artık :)

sonunda 24 denen 5 yıllık büyük bir engeli aşabildik gözümüz aydın :) 5 yılda 24 ü zorda olsa geçebildin darısı 26 . yaşgününe diyelim bir on yıl sonrada 26 yaşına girersin artık :)
HAHAHAHA 2020 de 26 olrurum inş :A :A :A

Vampir dizileri çok izliyorum oradan etkilendim sanırım ben yaşlanmıyorum ayol :F

HAHAHAHA 2020 de 26 olrurum inş :A :A :A

Vampir dizileri çok izliyorum oradan etkilendim sanırım ben yaşlanmıyorum ayol :F

özellikle evlenirken birlikte yaşlanırız derler ya bizde öyle bir durum söz konusu olmaz:) senin bir yılın benim 15 yıla denk gelir sen daha 30 a girmeden ben 80 yaşını bulurum :)

özellikle evlenirken birlikte yaşlanırız derler ya bizde öyle bir durum söz konusu olmaz:) senin bir yılın benim 15 yıla denk gelir sen daha 30 a girmeden ben 80 yaşını bulurum :)
hahahah aa gerçekten öyle bir durum olursa çöp sepetine atarım vlla seni uğraşamam
:A :A :A

hahahah aa gerçekten öyle bir durum olursa çöp sepetine atarım vlla seni uğraşamam
:A :A :A
ilerde yaşayacağım tehlikeyi şimdiden sezdiğim için senin üstüne on onbeş kuma getirmem şart :) bakarsın en azından biri vefalı çıkar eskilerini atmaz çöpe :))