Mutlu Yıllar Çiğdem-!

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
Evet bugün forumun @xemrexxx in tabiriyle Çikinellası, @Bully nin tabiriyle cadısı, @destere nin tabiriyle hogathası @Çiğdem- in doğum günü.

Kendisinin doğum gününü kutlar ailesiyle, sevdikleriyle nice mutlu yıllara dileriz.

Hediyelerin :A

keriman3.jpg

tikla-izle-mustafa-sandaldan-beklenen-klip-ben-olsaydim958ddce97f2f33434e24.jpg

0.jpg

yi%C4%9Fit-kirazc%C4%B1n%C4%B1n-seviyor-sevmiyor-dizisi-tuna-g%C3%B6z-rengi-nedir.jpg

Son düzenleme:
mutlu yıllar kız donu zilli kaç oldun 30 mu :F neyse sana böyle bir doğum günü düşündük desem yalan olur yok sana doğum günü sürprizi kazık kadar kız oldun :F
fgdgdfgdf.png

aaa düşünmen bile yeter @MayısKralı çok teşekkürler 😉

bu forumda 3.kez doğum günü konum oldu 22 yaşında geldik foruma şimdi olduk 25 burada yaşlanıp gitmeyiz inş :A :A :A

Doğum günün kutlu olsun, Allah sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu günler geçirmeni nasip etsin..

aaa düşünmen bile yeter @MayısKralı çok teşekkürler 😉

bu forumda 3.kez doğum günü konum oldu 22 yaşında geldik foruma şimdi olduk 25 burada yaşlanıp gitmeyiz inş :A :A :A
kız 3 yıldır 25 sin ay bizim bir komşumuz vardı kadın 5-6 yıl 44 yaşındayım deyip durmuştu onun gibi oldun erken yaşlandın demek sen :F

Doğum günün kutlu olsun hediyeni yarın atarım PC'ye geçince. Gerçi benim varlığım en büyük hediye :A

Doğum günün kutlu olsun hediyeni yarın atarım PC'ye geçince. Gerçi benim varlığım en büyük hediye :A
Mutlu yıllar dilerim @Çiğdem- teyze :A (Dün efeye kızmadın bakalım buna ne diyeceksin :A)

Bu da hediyen bol bol @destere'yi döversin :A

Ekli dosyayı görüntüle 51799
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem- nice mutlu senelere :Z

Al bu da hediyen :A
1f704bffccb98a529eace2e36eaf7f66.jpg
ahh çok teşekkürler en iyi hediyem mustim @ozgur2113 :love1:

@denizz19 teşekkürler ama varlığının yanına hediyemizide isteriz fazla mal göz çıkarmaz :A

@Doğu o oklavayı kafanda kırınca görürsün teyzeyi sana teşekkür yok :ppp:

İyi ki doğdun @Çiğdem- iyi ki foruma geldin. Umarım Süpernatural bitenede kadar da kalırsın :X

Bu da hediyen
giphy.gif
aa buda efsane hediyelerden oldu mustiden sonra :love1:

teşekkürler ilk sohbetimi seninle yapmıştık zaten süpernatural konusunu açtırmak için
:A :A :A

Lan geçenler de bunun aynısını ben hediye etmiştim :A :F azcık özgün olun ya özgün :A

@Çiğdem- hanım iyi ki doğdunuz , umarım kısmetiniz bi gün açılır da senin turşunu kurmak zorunda kalmayız :A
Yeni modeli çıkmış bu Oklava7S modeli :A Kendi kendine mantı yapıyor aynı zamanda @destere gibi sıvacıları kangren edebiliyor çok efektif :A