Kadın 1996 da çıktı piyasaya.2005 den sonra doğanlar büyümüştür ayoll ben 2005 de zaten eşşek kadar kızdım![]()
![]()
![]()
Kadın 1996 da çıktı piyasaya.2005 den sonra doğanlar büyümüştür ayoll ben 2005 de zaten eşşek kadar kızdım![]()
![]()
![]()
He tamam o zaman.
Sıfırlayacaz yarışmayı ama daha önce seçtiklerinizi seçmek yok yoksa herşey tekrara sararÜstün yeteneklerimi kullanarak o şampiyonluğu getirecez![]()
@Harunnn60 Harom çok pasifleşti ya kendine getir şu çocugu dayanamıyorum böyle görmeye. ASen iyi gözlemle bencede Katy i @MayısKralı içine ederken 4 gözle gözlemlemen lazım![]()
![]()
@Billy Kane @sokak sanati
İlk 10 yılı ortada yok 2005 den sonra kı 10 yılda şarkıcılık etti oda Handenin hatasıKadın 1996 da çıktı piyasaya.![]()
Sıfırlama kararı aldık önceden yarıştığın dısında istediğini seçebilirsin baş vuru 1-2 gün içinde gelecekHe tamam o zaman.![]()
Ayoll ben olmasam hepten kendini dağa bayıra vuracak en azından burda tutuyorum@Harunnn60 Harom çok pasifleşti ya kendine getir şu çocugu dayanamıyorum böyle görmeye. A
Tarkan ile şampiyon olamayacak mıyım .ssSıfırlayacaz yarışmayı ama daha önce seçtiklerinizi seçmek yok yoksa herşey tekrara sarar![]()
![]()
![]()
Mustimi al tüm gücümle yanında olayım şikeler serbestTarkan ile şampiyon olamayacak mıyım .ss
Yalın veya Musti olur bak
Aaa olur tabi Musti daha yakısır sanaYalın veya Musti olur bak![]()
Bak mustiyi alan yok zorla millete vermeye çalişiyosun.
Bak mustiyi alan yok zorla millete vermeye çalişiyosun.![]()
Dimi.O kadar yarışmacı varken mustiyi kim napsın.![]()
Dimi.Sen kimde karar kıldın?
Anlat Anlat çok iyi tam puanAma heralde kendi yarışmacımı yalnız bırakmam ya.Betül Demir, İrem Derici , Berkay ve Lena Meyer'den birisi.
Lena'nın şarkıları 20'yi geçemez, Betül Demir'in ve İrem'inde son şarkıları çok iyi değil.
![]()
Hammâmîzâde İsmâil Dede Efendi ile ilgili yorum yapar mısın lütfen canım? @Çiğdem- özelden bana "en az yarı final garanti, rahat takıl" dedi.Kadın hit makinası en az çeyrek final garanti.![]()
Boşver biz de Sezen ile katılırızSıla'nın yasak Rihanna'nın yasak olmaması aradaki farkı epeyce açığa çıkarmış oluyor böylece![]()
Benim kafamda Tan vardı aslında ama bilemedimBoşver biz de Sezen ile katılırız![]()
![]()