Sen görürsün ayoll Mustimden önce sen eleniceksinAttan inip eşşeğe binemem.
Kadın hit makinası en az çeyrek final garanti.Sen görürsün ayoll Mustimden önce sen eleniceksin
Ne çeyreği ayoll tolgab zar zor biraz ilerlemişti üstüne 2 haftada sen koy sonra yolcusunKadın hit makinası en az çeyrek final garanti.
O yanlış şarkılar seçti bir sürü popüler şarkısı varken. Fanı olduğu için ona her şarkısı güzel geliyor ama başkalarına gelmeyebiliyor o yüzden fanı olmayan biri olarak ben çeyrek finale taşırım.Ne çeyreği ayoll tolgab zar zor biraz ilerlemişti üstüne 2 haftada sen koy sonra yolcusun
Aaa vlla bana hepsi kötü geliyor ama benim noel anne oylarım fazla etkilemiyorO yanlış şarkılar seçti bir sürü popüler şarkısı varken. Fanı olduğu için ona her şarkısı güzel geliyor ama başkalarına gelmeyebiliyor o yüzden fanı olmayan biri olarak ben çeyrek finale taşırım.
Sen iyi gözlemle bencede Katy i @MayısKralı içine ederken 4 gözle gözlemlemen lazım @Billy Kane @sokak sanatiBen gözlemciyim.
Senden kurtardık Tarkanı şimdi yarı görür belki@Çiğdem- Tarkan'ın yarım kalmış bir hesabı var
Tarkan'ı benden başka kimse kullanamazSenden kurtardık Tarkanı şimdi yarı görür belki
Sende Mustimi al sana destek vereyim
Adamı bırakta belki şampiyon olur ayoll elini ayağını bağladınTarkan'ı benden başka kimse kullanamaz
Gülşen'le kim yarışmıştı?Senden kurtardık Tarkanı şimdi yarı görür belki
Sende Mustimi al sana destek vereyim
Ya bu kadinin şarkiyla büyüdük abartma.Aaa vlla bana hepsi kötü geliyor ama benim noel anne oylarım fazla etkilemiyor
Yinede herkese tam vermemek için aşşağı atacak şarkıcı arıyorum bir süre sonra orada zor oluyor bu konuda Demet yardımcım olur en düşük puandan ondan başlarız herkese tam vermemeiş oluruz
@Billy Kane Ama artık sormanıza gerek yok yarışmadığın herkesi alabilcieksinizGülşen'le kim yarışmıştı?
2005 den sonra doğanlar büyümüştür ayoll ben 2005 de zaten eşşek kadar kızdımYa bu kadinin şarkiyla büyüdük abartma.
Üstün yeteneklerimi kullanarak o şampiyonluğu getirecezAdamı bırakta belki şampiyon olur ayoll elini ayağını bağladın