Bir şarkı seçmiştin adını unuttum @sokak sanati sana komplo kuruyordu Rihannanın klibini çalmış diye![]()
![]()
@xBUGRAx
Evet where are have been şarkısının klibini çalmış Demo
Bir şarkı seçmiştin adını unuttum @sokak sanati sana komplo kuruyordu Rihannanın klibini çalmış diye![]()
![]()
@xBUGRAx
Aaa Gülben olabilir dizikolik biraz ilerlemişti onlada ama uçacaksınlamı kandıramazsınla mı öyle hit bir şaykıla elenmişti![]()
![]()
![]()
Alındı mı ya kötü olmuş.Seda bacımı alsam forum hazır değil.
![]()
@Çiğdem- Sıla yasaklanmasın, sonuçta forum seviyor ve bir şey yapamayız. Yarışıyorsak bir amacı olmalı ve o da Sıla'yı geçmek olmalı, hatta isteyen yine istediği yarışmacıyı seçsin.![]()
Yasak değil zaten ben aldım![]()
Finale çıkarma başarısı gösterdik daha ne olsun.![]()
@sokak sanati Ariana, Selena, Katy, Demi, Taylor, Burcu Güneş'ten kimi önerirsin.![]()
Burcu'ya hiç ısınamadım.
- Arina (Kız her albümde olay yaratıyor efsane bir sesi var. Harika işler çıkartıyor ve 2 yıl önce ben yarıştıktan sonra üstüne baya koydu. O yüzden çok alternatifi var.)
- Katy (Son dönemde fena düşüş yaşadı. Son albüm iyi olsa kesinlikle ilk sırada olurdu.
- Taylor ( Her klibi her şarkısı olay ve her seferinde daha da üstüne koyuyor. Ben yarışırken final hedeflememiştim o yüzden elendim ama şansı var yalnız forum sevmiyor o belli. forum manken görünümlü sarışın fit kadın şarkıcıya ısınamadı.
2. Sırada da olabilir.)
- Selena ( Son albümü iyidi ama daha çok yeni bir isim 20 hafta cikartamayabilir. 15 hafta olsa şansı yükselir çünkü iyi şarkısı baya var.)
- Demi ( Son 1 yılda iyi patladı ama yetersiz MS için. Yeterli şarkısı yok hala bence.
)
![]()
İyi yorumlamışsın sağol.Ariana'da 20'yi çıkartamayabilir ama favori olabilecek bir isim. Katy 20'yi çıkartabilecek en rahat kişi çünkü @Harunnn60 kankam 15 16 rahat getirdi ve kadın ondan sonra da en az 3 hit şarkı çıkardı. Taylor'ı eledim, Selena'nın her şarkısını sevmiyorum ama Demi'nin son yılı gel beni seç diyor resmen. Christina ile düeti olay. Ariana-Katy-Demi arasında kaldım şu an, Burcu da yerli için iyi bir alternatif.
Sen de Sıla'yı bırak.
![]()
Demetle yarışmanızı tavsiye etmem. 2015 yılında yılın şarkısı seçilen Aşkın Açamadığı Kapı ile elendim resmen. O günden beri bu forum da bu tür etkinliklerinden uzak duruyorum.![]()
@Billy Kane e kakalayacam Akalını şuan masadayız
@Çiğdem- Sıla yasaklanmasın, sonuçta forum seviyor ve bir şey yapamayız. Yarışıyorsak bir amacı olmalı ve o da Sıla'yı geçmek olmalı, hatta isteyen yine istediği yarışmacıyı seçsin.![]()
Benim Albümümde de yasaklamıştım burda da yasağı koyuyorumYasak değil zaten ben aldım![]()
Zaten Demet'i ilk ben seçmiştim sen Demeti çok isteyen biri var diyince tolga'ya bırakmıştım ama iyi yönetemedi şimdi görsün Demet nasıl yönetilirmiş.
Şansına normal düzeyde puan dağıtmıyorum yoksa 1 in adresi belliydiZaten Demet'i ilk ben seçmiştim sen Demeti çok isteyen biri var diyince tolga'ya bırakmıştım ama iyi yönetemedi şimdi görsün Demet nasıl yönetilirmiş.![]()
Pardon o sezonu sen sunmuyodun çikocum özür.Zaten Demet'i ilk ben seçmiştim sen Demeti çok isteyen biri var diyince tolga'ya bırakmıştım ama iyi yönetemedi şimdi görsün Demet nasıl yönetilirmiş.![]()
Handemi secerdim ama düşük verenlerle kavga ederim o yuzden almıyorum.Şansına normal düzeyde puan dağıtmıyorum yoksa 1 in adresi belliydi![]()
![]()
![]()