Bir şarkı seçmiştin adını unuttum @sokak sanati sana komplo kuruyordu Rihannanın klibini çalmış diye @xBUGRAx
Evet where are have been şarkısının klibini çalmış Demo @tolgab sinirenmişti bana sus artık diyordu
Bir şarkı seçmiştin adını unuttum @sokak sanati sana komplo kuruyordu Rihannanın klibini çalmış diye @xBUGRAx
Aaa Gülben olabilir dizikolik biraz ilerlemişti onlada ama uçacaksınlamı kandıramazsınla mı öyle hit bir şaykıla elenmişti
Alındı mı ya kötü olmuş. Seda bacımı alsam forum hazır değil.
@Çiğdem- Sıla yasaklanmasın, sonuçta forum seviyor ve bir şey yapamayız. Yarışıyorsak bir amacı olmalı ve o da Sıla'yı geçmek olmalı, hatta isteyen yine istediği yarışmacıyı seçsin.
Yasak değil zaten ben aldım
Finale çıkarma başarısı gösterdik daha ne olsun.
@sokak sanati Ariana, Selena, Katy, Demi, Taylor, Burcu Güneş'ten kimi önerirsin.
Burcu'ya hiç ısınamadım.
- Arina (Kız her albümde olay yaratıyor efsane bir sesi var. Harika işler çıkartıyor ve 2 yıl önce ben yarıştıktan sonra üstüne baya koydu. O yüzden çok alternatifi var.)
- Katy (Son dönemde fena düşüş yaşadı. Son albüm iyi olsa kesinlikle ilk sırada olurdu.
- Taylor ( Her klibi her şarkısı olay ve her seferinde daha da üstüne koyuyor. Ben yarışırken final hedeflememiştim o yüzden elendim ama şansı var yalnız forum sevmiyor o belli. forum manken görünümlü sarışın fit kadın şarkıcıya ısınamadı. 2. Sırada da olabilir.)
- Selena ( Son albümü iyidi ama daha çok yeni bir isim 20 hafta cikartamayabilir. 15 hafta olsa şansı yükselir çünkü iyi şarkısı baya var.)
- Demi ( Son 1 yılda iyi patladı ama yetersiz MS için. Yeterli şarkısı yok hala bence.)
İyi yorumlamışsın sağol. Ariana'da 20'yi çıkartamayabilir ama favori olabilecek bir isim. Katy 20'yi çıkartabilecek en rahat kişi çünkü @Harunnn60 kankam 15 16 rahat getirdi ve kadın ondan sonra da en az 3 hit şarkı çıkardı. Taylor'ı eledim, Selena'nın her şarkısını sevmiyorum ama Demi'nin son yılı gel beni seç diyor resmen. Christina ile düeti olay. Ariana-Katy-Demi arasında kaldım şu an, Burcu da yerli için iyi bir alternatif. Sen de Sıla'yı bırak.
Demetle yarışmanızı tavsiye etmem. 2015 yılında yılın şarkısı seçilen Aşkın Açamadığı Kapı ile elendim resmen. O günden beri bu forum da bu tür etkinliklerinden uzak duruyorum.
@Billy Kane e kakalayacam Akalını şuan masadayızEvet where are have been şarkısının klibini çalmış Demo @tolgab sinirenmişti bana sus artık diyordu
@Çiğdem- Sıla yasaklanmasın, sonuçta forum seviyor ve bir şey yapamayız. Yarışıyorsak bir amacı olmalı ve o da Sıla'yı geçmek olmalı, hatta isteyen yine istediği yarışmacıyı seçsin.
Benim Albümümde de yasaklamıştım burda da yasağı koyuyorumYasak değil zaten ben aldım
Zaten Demet'i ilk ben seçmiştim sen Demeti çok isteyen biri var diyince tolga'ya bırakmıştım ama iyi yönetemedi şimdi görsün Demet nasıl yönetilirmiş.@Billy Kane e kakalayacam Akalını şuan masadayız
Şansına normal düzeyde puan dağıtmıyorum yoksa 1 in adresi belliydiZaten Demet'i ilk ben seçmiştim sen Demeti çok isteyen biri var diyince tolga'ya bırakmıştım ama iyi yönetemedi şimdi görsün Demet nasıl yönetilirmiş.
Pardon o sezonu sen sunmuyodun çikocum özür. GunesinOglu demişti.Zaten Demet'i ilk ben seçmiştim sen Demeti çok isteyen biri var diyince tolga'ya bırakmıştım ama iyi yönetemedi şimdi görsün Demet nasıl yönetilirmiş.
Handemi secerdim ama düşük verenlerle kavga ederim o yuzden almıyorum.Şansına normal düzeyde puan dağıtmıyorum yoksa 1 in adresi belliydi