İsabet olmuş yoksa şuan seçemezdinPardon o sezonu sen sunmuyodun çikocum özür.GunesinOglu demişti.
![]()
İsabet olmuş yoksa şuan seçemezdinPardon o sezonu sen sunmuyodun çikocum özür.GunesinOglu demişti.
![]()
Forumdash başımın etini yiyecek ben gidince mi yaptın diye Handeyi istiyordu .AHandemi secerdim ama düşük verenlerle kavga ederim o yuzden almıyorum.![]()
@tolgab seçsin Hande'yi efsane sezon olur.Forumdash başımın etini yiyecek ben gidince mi yaptın diye Handeyi istiyordu .A
Benim Albümümde de yasaklamıştım burda da yasağı koyuyorum![]()
![]()
Burcu ile finale çıkmıştım çok iyi tercih olur yabancıdan ise Katy iyi ama @Harunnn60 kayışları koparır rezil edersen ayoll @MayısKralı![]()
![]()
![]()
@gözlemci e emanet edeyim Mustimi avatarı boşa taşımasın@tolgab seçsin Hande'yi efsane sezon olur.![]()
O yaşıyor mu.
Aaa önemli değil seçilmesi alabilirsin Gülbeni biraz ilerlersin sende fena isim değilAlındı mı ya kötü olmuş.Seda bacımı alsam forum hazır değil.
![]()
Aaa yaşıyor tabi avatarıda dünyanın en iyi avatarıO yaşıyor mu.![]()
Yarışmıcaksın bile ayoll ortalığı ne karıştırıyounKesin konuşma
Yarışmıcaksın bile ayoll ortalığı ne karıştırıyoun![]()
![]()
![]()
Tolga'da bana torpil geçecek her hafta.Aaa yaşıyor tabi avatarıda dünyanın en iyi avatarı
Hem @gözlemci e full torpil şike ne dersen adına serbest![]()
![]()
![]()
Seçen olmaz zaten ayoll olursada caydırırımRihanna'da yarismayacak o zaman ben izin vermiyorum
Seni kim şutlayacak?
Olsun yinede puanlayacaksın şike yapacağını açıkca söyledin.Yarışmıyorum kı ben![]()
![]()
![]()
Seçen olmaz zaten ayoll olursada caydırırım![]()
![]()
![]()
Sen seç ozamanOlsun yinede puanlayacaksın şike yapacağını açıkca söyledin.![]()
Aaa tamam @xBUGRAx @Harunnn60 dısındakılere vermeyiz RihannayıYok o kuralı köy o kadar diyorum. Yoksa çok üzülürüm![]()