Benim herif kapış kapış gidiyor sende kapabilirsinO benle aşık atamaz
Benim herif kapış kapış gidiyor sende kapabilirsinO benle aşık atamaz
Bu da yağa bulanmışBenim herif kapış kapış gidiyor sende kapabilirsin
Hep eleştiriyorsunuz ya ondan dolayı bu sefer yabancı şarkıcı seçtimTuhaf birini yine bulmuşsundur zaten normal birisini alma yazık
Sıla Şike olayları yüzünden yasaklandı Rihanna dünya starı olduğu için kesin finale çıkar tesbiti ile yasaklandı Zaten Çiğdem konuda açıklar bunu
İkiside yasaklı işte ayoll akıl sağlığımı da korumam açısındanValla benim gördüğüm tablo apayrı Sıla taa ezelden beridir yasaklanıyor ama Rihanna olsa da olur olmasa da havasında Çiğdem
Onuda biliyoruz ayollHep eleştiriyorsunuz ya ondan dolayı bu sefer yabancı şarkıcı seçtim
Bunu da tutuklarlar diye almadım başka biri, hatta yabancı grup olacakOnuda biliyoruz ayoll
Yarışmıştın bunla şimdi tanımamazlığa geliyor tutuklanıcak diye 😱😱😱Bunu da tutuklarlar diye almadım başka biri, hatta yabancı grup olacak
Ya çiko demomun o kadar çok hiti varki acaba program 30-40 hafta mı sürse.Okadar çok isteyen var kı hangisi diye bakıyorum
Yok 50 hafta 😱 15-20 hafta arası iyi çiko sen buna uyma @Çiğdem-Ya çiko demomun o kadar çok hiti varki acaba program 30-40 hafta mı sürse.
Yok 50 hafta 😱 15-20 hafta arası iyi çiko sen buna uyma @Çiğdem-
Normal kaç haftaysa o işte ayoll 7 ay ara verdik diye unuttunuz muYa çiko demomun o kadar çok hiti varki acaba program 30-40 hafta mı sürse.
Normal kaç haftaysa o işte ayoll 7 ay ara verdik diye unuttunuz mu
@sokak sanati nin kalbine inecek zaten @MayısKralı bombayı patlatıyor
Şimdirik öyle ama daha başvuru açılmadan 1 defa değiştirir sonra baş vuru esnasında 3 defa daha değiştirir sonra 1.hafta başlamadan 1 defa daha değiştirir @MayısKralı @Billy KaneAriana'yı mı seçti
Şimdirik öyle ama daha başvuru açılmadan 1 defa değiştirir sonra baş vuru esnasında 3 defa daha değiştirir sonra 1.hafta başlamadan 1 defa daha değiştirir @MayısKralı @Billy Kane
Aaa bu sefer vaktin boll baş vuru kapanınca bile ben köyden gelene kadar süren var istediğin kadar değiştir en sonunda kendini değiştirmede ona dikkat et yeter @sokak sanati @Billy KaneDoğru, inkar etmiyorum
Ooo hoşgeldin ayoll seni görmek sevindiriciHüzünlendim
kızz Giresuna sizin fındık tarlasının başına geldim seslendim Çiğdem diye ama kapıya çıkmadın hani bekleyecektin@gözlemci e emanet edeyim Mustimi avatarı boşa taşımasın @sokak sanati
Orada kim varsa bu deli kim demişlerdirkızz Giresuna sizin fındık tarlasının başına geldim seslendim Çiğdem diye ama kapıya çıkmadın hani bekleyecektin