All Star ise katılabilirim
All Star ise katılabilirim
Katılacağım yarışmacıyı daha sonra açıklayacağımAaa evet 28 Kasım 2017 den itibaren 7 ay gibi bir araya girdik çünkü gündüzleri aktif olma düzenimi oturtamadım . MS sunarkan ilgilenmek şart sizleri madur etmemek için güzelce eğlenmek için
20 Temmuz gibi köye fındığa gidicez 10 günlük sonra Ağustosun ilk gününden sonra tekrar eski aktifliğime kavusucam. Son 3 sezondan bir 2.All Star yapacaz ve ilk 3 sezondan yarışıp Al Stara katılmayanlarda olabilir
İlgilenmeye Cumayla birlikte başlayacam köye gitmeden 20 temmuza kadar All Star yarışanları ayarlarız ben geldikten sonra Ağustosta hemen bismillah der başlarız
5-6-7 Sezonlardan olacakAll Star ise katılabilirimSıla benim zaten telifi bende
Ne saçma5-6-7 Sezonlardan olacak
Aaa ilk 3 sezondan 1.All Stara katılmayanlardan olabilir Emre Aydın katılmadıysa o baya güçlü duruyor orda
Başarısız olduğun tek şarkıcı bence 2.şansını deneNe saçmaNeyse kafamda bambaşka bir isim var aslında hiç kullanılmayan ama belki de kullandıklarımdan seçerim
eTV ailesi olarak hayırlı uğurlu oldun diyelim o zaman.Aaa evet 28 Kasım 2017 den itibaren 7 ay gibi bir araya girdik çünkü gündüzleri aktif olma düzenimi oturtamadım . MS sunarkan ilgilenmek şart sizleri madur etmemek için güzelce eğlenmek için
20 Temmuz gibi köye fındığa gidicez 10 günlük sonra Ağustosun ilk gününden sonra tekrar eski aktifliğime kavusucam. Son 3 sezondan bir 2.All Star yapacaz ve ilk 3 sezondan yarışıp Al Stara katılmayanlarda olabilir
İlgilenmeye Cumayla birlikte başlayacam köye gitmeden 20 temmuza kadar All Star yarışanları ayarlarız ben geldikten sonra Ağustosta hemen bismillah der başlarız
Aaa sensiz olmaz zaten ayoll yarışmanın kamberiKatılacağım yarışmacıyı daha sonra açıklayacağım
Hamamizade İsmail Dede Efendi ile gelebilirim. Tabii sizler bu ustayı bilmezsiniz ne yazık ki. Osmanlı'daki büyük sanatçıların artık açığa çıkma vakti gelmiştir. Benliğinize geri döneceksiniz hadsizler!Aaa evet 28 Kasım 2017 den itibaren 7 ay gibi bir araya girdik çünkü gündüzleri aktif olma düzenimi oturtamadım . MS sunarkan ilgilenmek şart sizleri madur etmemek için güzelce eğlenmek için
Forumu bu kadar MS den mahrum etmek yeter zaten cnmeTV ailesi olarak hayırlı uğurlu oldun diyelim o zaman.
Aaa ne diyorsun sen bee maskeli ecünnüHamamizade İsmail Dede Efendi ile gelebilirim. Tabii sizler bu ustayı bilmezsiniz ne yazık ki. Osmanlı'daki büyük sanatçıların artık açığa çıkma vakti gelmiştir. Benliğinize geri döneceksiniz hadsizler!
@Tolstoyevski @MEnes @sokak sanati @denizz19 @vadikızı @kerem @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @Dosi @turkuazz
Şampiyon olmaya geliyorum diyorum. Ayyyy senin gözlerinde bozulmuş artık, yazılanları göremiyorsun ama hemen senden güzel bir ecünnü oldu mu görüyorsun.Aaa ne diyorsun sen bee maskeli ecünnü
Hahha @Maskeli Fedai e eş olur sendenŞampiyon olmaya geliyorum diyorum. Ayyyy senin gözlerinde bozulmuş artık, yazılanları göremiyorsun ama hemen senden güzel bir ecünnü oldu mu görüyorsun.
Yapmaaa, aklımı çelmeee.
Hamamizade İsmail Dede Efendi ile gelebilirim. Tabii sizler bu ustayı bilmezsiniz ne yazık ki. Osmanlı'daki büyük sanatçıların artık açığa çıkma vakti gelmiştir. Benliğinize geri döneceksiniz hadsizler!
@Tolstoyevski @MEnes @sokak sanati @denizz19 @vadikızı @kerem @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @Dosi @turkuazz
Sevgilim var artık. Reklamını yapmak için avatarıma koydum ama maskesiz olmaz dedi(Büyük saçmaladım.)Yeni farkettim avatarındaki kim yengem ya
Aaa @mesmeso61 da Müslüm Babayı alır Kazım Koyunca da ondaydı gerçi herkese 2.fırsatYapmaaa, aklımı çelmeee.
Sevgilim var artık. Reklamını yapmak için avatarıma koydum ama maskesiz olmaz dedi(Büyük saçmaladım.)
Bir filmdeki karakter.
@MayısKralı na ver içine etsin
@Harunnn60 Shakira ile katılırsa favorilerden olur yeni bir sürü hitlik albümü çıktı kadının bir sürü klip
Merak etme abla 10 numara kız. Hem ayrıca ben 9 numaralık kız ile niye uğraşayım canım.Ayy çok sevindimm gelinimiz var demek yüzünü göreydik tam notunu verirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?