@Harunnn60 sende buram buram kıskançlık kokularını seziyor musun?Merve hiç olmamış profilde bilgin olsun![]()
@Harunnn60 sende buram buram kıskançlık kokularını seziyor musun?Merve hiç olmamış profilde bilgin olsun![]()
@sokak sanati fark ettim var biraz knk sende kerem'e karşı@Harunnn60 sende buram buram kıskançlık kokularını seziyor musun?![]()
@sokak sanati fark ettim var biraz knk sende kerem'e karşı![]()
Forumda benim dışımda seninle muhattap olan sayısı bir elin parmağını geçmez. Ayık ol.Beni bilen bilir bilmeyen Kerem'i bilsin
Kerem dışında odaklanmam gereken işler var.![]()
Hemende sinirlenirmiş umutummmmmmmmmmmBeni bilen bilir bilmeyen Kerem'i bilsin
Kerem dışında odaklanmam gereken işler var.![]()
Forumda benim dışımda seninle muhattap olan sayısı bir elin parmağını geçmez. Ayık ol.![]()
Hemende sinirlenirmiş umutummmmmmmmmmm
![]()
Bakacağım merak etme.Özelde ki mesajı okudun mu![]()
AllStar değil mi?@Çiğdem-
Yeni isimlerden yarışılabilecek var mı ki. Aklıma şu anda bir tane geldi.Bence survivor gibi eski isimlerde yeni isimlerde yarışsın karışık güzel olacağını düşünüyorum.![]()
Gelsin bakalım Sılayı seçebiliyor muyumAaa evet 28 Kasım 2017 den itibaren 7 ay gibi bir araya girdik çünkü gündüzleri aktif olma düzenimi oturtamadım . MS sunarkan ilgilenmek şart sizleri madur etmemek için güzelce eğlenmek için
20 Temmuz gibi köye fındığa gidicez 10 günlük sonra Ağustosun ilk gününden sonra tekrar eski aktifliğime kavusucam. Son 3 sezondan bir 2.All Star yapacaz ve ilk 3 sezondan yarışıp Al Stara katılmayanlarda olabilir
İlgilenmeye Cumayla birlikte başlayacam köye gitmeden 20 temmuza kadar All Star yarışanları ayarlarız ben geldikten sonra Ağustosta hemen bismillah der başlarız
![]()
Harika haber. Hayırlı olsun.Aaa evet 28 Kasım 2017 den itibaren 7 ay gibi bir araya girdik çünkü gündüzleri aktif olma düzenimi oturtamadım . MS sunarkan ilgilenmek şart sizleri madur etmemek için güzelce eğlenmek için
20 Temmuz gibi köye fındığa gidicez 10 günlük sonra Ağustosun ilk gününden sonra tekrar eski aktifliğime kavusucam. Son 3 sezondan bir 2.All Star yapacaz ve ilk 3 sezondan yarışıp Al Stara katılmayanlarda olabilir
İlgilenmeye Cumayla birlikte başlayacam köye gitmeden 20 temmuza kadar All Star yarışanları ayarlarız ben geldikten sonra Ağustosta hemen bismillah der başlarız
![]()
Aaa evet 28 Kasım 2017 den itibaren 7 ay gibi bir araya girdik çünkü gündüzleri aktif olma düzenimi oturtamadım . MS sunarkan ilgilenmek şart sizleri madur etmemek için güzelce eğlenmek için
![]()
@MayısKralı na ver içine etsinHerkese başarılar diliyorum artık yarışmalarda olmayacağı mı duyurmuştum.
Sia ve Ariana'yı isteyenler bana müracaat edebilir![]()