@Harunnn60 sende buram buram kıskançlık kokularını seziyor musun?Merve hiç olmamış profilde bilgin olsun
@Harunnn60 sende buram buram kıskançlık kokularını seziyor musun?Merve hiç olmamış profilde bilgin olsun
@sokak sanati fark ettim var biraz knk sende kerem'e karşı@Harunnn60 sende buram buram kıskançlık kokularını seziyor musun?
@sokak sanati fark ettim var biraz knk sende kerem'e karşı
Forumda benim dışımda seninle muhattap olan sayısı bir elin parmağını geçmez. Ayık ol.Beni bilen bilir bilmeyen Kerem'i bilsin
Kerem dışında odaklanmam gereken işler var.
Hemende sinirlenirmiş umutummmmmmmmmmmBeni bilen bilir bilmeyen Kerem'i bilsin
Kerem dışında odaklanmam gereken işler var.
Forumda benim dışımda seninle muhattap olan sayısı bir elin parmağını geçmez. Ayık ol.
Hemende sinirlenirmiş umutummmmmmmmmmm
Bakacağım merak etme.Özelde ki mesajı okudun mu
AllStar değil mi? @Çiğdem-
Yeni isimlerden yarışılabilecek var mı ki. Aklıma şu anda bir tane geldi.Bence survivor gibi eski isimlerde yeni isimlerde yarışsın karışık güzel olacağını düşünüyorum.
Gelsin bakalım Sılayı seçebiliyor muyumAaa evet 28 Kasım 2017 den itibaren 7 ay gibi bir araya girdik çünkü gündüzleri aktif olma düzenimi oturtamadım . MS sunarkan ilgilenmek şart sizleri madur etmemek için güzelce eğlenmek için
20 Temmuz gibi köye fındığa gidicez 10 günlük sonra Ağustosun ilk gününden sonra tekrar eski aktifliğime kavusucam. Son 3 sezondan bir 2.All Star yapacaz ve ilk 3 sezondan yarışıp Al Stara katılmayanlarda olabilir
İlgilenmeye Cumayla birlikte başlayacam köye gitmeden 20 temmuza kadar All Star yarışanları ayarlarız ben geldikten sonra Ağustosta hemen bismillah der başlarız
Harika haber. Hayırlı olsun.Aaa evet 28 Kasım 2017 den itibaren 7 ay gibi bir araya girdik çünkü gündüzleri aktif olma düzenimi oturtamadım . MS sunarkan ilgilenmek şart sizleri madur etmemek için güzelce eğlenmek için
20 Temmuz gibi köye fındığa gidicez 10 günlük sonra Ağustosun ilk gününden sonra tekrar eski aktifliğime kavusucam. Son 3 sezondan bir 2.All Star yapacaz ve ilk 3 sezondan yarışıp Al Stara katılmayanlarda olabilir
İlgilenmeye Cumayla birlikte başlayacam köye gitmeden 20 temmuza kadar All Star yarışanları ayarlarız ben geldikten sonra Ağustosta hemen bismillah der başlarız
Aaa evet 28 Kasım 2017 den itibaren 7 ay gibi bir araya girdik çünkü gündüzleri aktif olma düzenimi oturtamadım . MS sunarkan ilgilenmek şart sizleri madur etmemek için güzelce eğlenmek için
@MayısKralı na ver içine etsinHerkese başarılar diliyorum artık yarışmalarda olmayacağı mı duyurmuştum.
Sia ve Ariana'yı isteyenler bana müracaat edebilir