- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
,Niye sıkılmış mıydın
Hep aynı avatar görünce bıkıyorum
Mesela @pompy foruma geldiğimden beri böyle
,Niye sıkılmış mıydın
bir aşk yangınına bak yorumunu bekliyorum harun eylülde tercüme ederim diyor 3.bölümüyle bağlantı yapıcam
Gelecek yakında, niye öyle dedin ki?Sahiden de uzak uzak geçmişte böyle bir yarışma vardı hatırladığım kadarıyla forum içinde. Artık mazide kaldı, sıkıcı yılın enleri yarışması defalarca yapıldı ancak bu uadolöa tozlu raflar arasında yerini aldı. Mayıs bitti Haziran gelmek üzere, 2020'den önce bu yarışma gelmez gibi bir daha.
Umarım Ziynet Sali ile yarışacaksındır.Benim yarışacağım isim bile hazır
İyi de onunla yarıştım yaUmarım Ziynet Sali ile yarışacaksındır.
AllStar değil mi? @Çiğdem-İyi de onunla yarıştım ya
Aman sakın Ferhat Göçer'i seçeyim deme.AllStar olursa Ziynet'i alabilirim o zaman
Kayıt olduğum ilk zamanlarda Halef nickiyle @sokak sanati Rachel'ciğime az destek vermemiştim hani. @Çiğdem- de jüri yapmıştı beni.
Keremi kendi emellerin için yanına çekmeye çalıştınSia'yı sevdiğini söyleyince yoğun baskım ile almıştı Çiğdem. Senin için en büyük savaşı @Harunnn60 değil ben verdim ana sonra dazlak oldun
Benim için mi kendin için mi? Tekrar bi düşün istersen. Bende sana bol bol en yüksek puanları verdim. Tabii o zamanlar yarışma var diye bana karşı melek gibiydin, boncuklar dağıtıyordun. Gerçi her ne kadar Rachel olsan da müzik zevkimiz aynı, yine olsa yine verirdim herhalde.Sia'yı sevdiğini söyleyince yoğun baskım ile almıştı Çiğdem. Senin için en büyük savaşı @Harunnn60 değil ben verdim ana sonra dazlak oldun
Keremi kendi emellerin için yanına çekmeye çalıştın
Benim için mi kendin için mi? Tekrar bi düşün istersen. Bende sana bol bol en yüksek puanları verdim. Tabii o zamanlar yarışma var diye bana karşı melek gibiydin, boncuklar dağıtıyordun. Gerçi her ne kadar Rachel olsan da müzik zevkimiz aynı, yine olsa yine verirdim herhalde.
Sen Rachel olarak bulaşık yıkarken biz bu müzikleri çoktan dinlemiştik.Müzik konusunda iyi eğitim seni Cemile
Sen Rachel olarak bulaşık yıkarken biz bu müzikleri çoktan dinlemiştik.