Atiye'ye verdiğin 1 puanları unutmadık. Maalesef isteklerin dikkate alınmıyor bu konuda.![]()
Atiye'ye verdiğin 1 puanları unutmadık. Maalesef isteklerin dikkate alınmıyor bu konuda.![]()
Aynen şampiyon belli SILAAyy neyse konu buraya gelmemeliydi.Zaten durum ortada kısaca Şampiyon belli.
![]()
Of bir Poyraz Karayel izlettirmedin ne gıcık bir şeysin öyle sen.5. Sezon'da MayısKralı'nın @Bully'nin Gökhan'ını devireceği yarışma.![]()
Of bir Poyraz Karayel izlettirmedin ne gıcık bir şeysin öyle sen.
Karşında 2.sezon finalisti, 3.sezon ve All-Star yarı finalisti var, yavaş gel bence.![]()
Hayal kurmak bedava tabii.Kendi sahibi dışında yarışan yarışmacıların 1.si kimmiş @GunesinOglu na sor.Eğer 2. Sezonda yarışıp, Sertab'ı alsaydım senin pek şansın olmazdı.
![]()
![]()
Senin benden başka uğraş alanın yok mu arkadaşım haddini yine bildirecez sana.@Bully e ilk haftadan veda edeceğimiz yarışma))
Senin benden başka uğraş alanın yok mu arkadaşım haddini yine bildirecez sana.
Gökhan 15 Temmuz'da şarkı çıkarıyormuş bu arada süper oldu bu![]()
Bilemiyorum, farklı bir şarkı olacakmış.Bakalım forum sevecek mi şarkıyı![]()
Bilemiyorum, farklı bir şarkı olacakmış.
http://www.magazinkafe.com/gokhan-turkmenden-farkli-bir-sarki-geliyor-16732/
Dediğim gibi ittifakımızın en birincil amacı Bully e ilk haftadan tekmeyi atmaktırHerhalde buna benzer bir şarkı yapacak senin Gökhan.
Çünkü beni çekemiyorlar, başarılarımı kıskanıyorlar.Burda herkes niçin Bully i hedef almış![]()
Ne alaka bildiğin aşk şarkısı bu, Gökhan'ın şarkısının aşkla bir alakası olmayacak haberlere göre.Herhalde buna benzer bir şarkı yapacak senin Gökhan.
Kendisini forumca sevmeyiz ama yüzsüz işte gitmiyorBurda herkes niçin Bully i hedef almış![]()
Kendisini forumca sevmeyiz ama yüzsüz işte gitmiyorbiz de ona katıldığı yarışmalar da darbeyi indirmek istiyoruz
![]()
Zor ama imkansız değilGökhana darbe vurmamız zor olacak![]()