Atiye'ye verdiğin 1 puanları unutmadık. Maalesef isteklerin dikkate alınmıyor bu konuda.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfennnnnnn
Atiye'ye verdiğin 1 puanları unutmadık. Maalesef isteklerin dikkate alınmıyor bu konuda.
Aynen şampiyon belli SILAAyy neyse konu buraya gelmemeliydi. Zaten durum ortada kısaca Şampiyon belli.
Of bir Poyraz Karayel izlettirmedin ne gıcık bir şeysin öyle sen.5. Sezon'da MayısKralı'nın @Bully'nin Gökhan'ını devireceği yarışma.
Of bir Poyraz Karayel izlettirmedin ne gıcık bir şeysin öyle sen.
Karşında 2.sezon finalisti, 3.sezon ve All-Star yarı finalisti var, yavaş gel bence.
Hayal kurmak bedava tabii.Kendi sahibi dışında yarışan yarışmacıların 1.si kimmiş @GunesinOglu na sor. Eğer 2. Sezonda yarışıp, Sertab'ı alsaydım senin pek şansın olmazdı.
Senin benden başka uğraş alanın yok mu arkadaşım haddini yine bildirecez sana.@Bully e ilk haftadan veda edeceğimiz yarışma ))
Senin benden başka uğraş alanın yok mu arkadaşım haddini yine bildirecez sana.
Gökhan 15 Temmuz'da şarkı çıkarıyormuş bu arada süper oldu bu
Bilemiyorum, farklı bir şarkı olacakmış.Bakalım forum sevecek mi şarkıyı
Bilemiyorum, farklı bir şarkı olacakmış.
http://www.magazinkafe.com/gokhan-turkmenden-farkli-bir-sarki-geliyor-16732/
Dediğim gibi ittifakımızın en birincil amacı Bully e ilk haftadan tekmeyi atmaktırHerhalde buna benzer bir şarkı yapacak senin Gökhan.
Çünkü beni çekemiyorlar, başarılarımı kıskanıyorlar.Burda herkes niçin Bully i hedef almış
Ne alaka bildiğin aşk şarkısı bu, Gökhan'ın şarkısının aşkla bir alakası olmayacak haberlere göre.Herhalde buna benzer bir şarkı yapacak senin Gökhan.
Kendisini forumca sevmeyiz ama yüzsüz işte gitmiyor biz de ona katıldığı yarışmalar da darbeyi indirmek istiyoruzBurda herkes niçin Bully i hedef almış
Kendisini forumca sevmeyiz ama yüzsüz işte gitmiyor biz de ona katıldığı yarışmalar da darbeyi indirmek istiyoruz
Zor ama imkansız değilGökhana darbe vurmamız zor olacak