Assolist diyeceksin bana, kulisime de muzlu süt istiyorum ona göreAaa sensiz olmaz zaten ayoll yarışmanın kamberi![]()
![]()
![]()
Aaa veririz ayoll sen yarışmayı hareketlendirir bir iki palyaço gösterileri etAssolist diyeceksin bana, kulisime de muzlu süt istiyorum ona göre![]()
![]()
Sahibiyle görüşüceksin varsa@Çiğdem- başkasının yarıştığı bir sanatçıyı direkt, hiç sormadan alabilir miyiz?![]()
Onu yarışmanın sahibi yapsın benim yarışacağım ismin bir ağırlığı olacakAaa veririz ayoll sen yarışmayı hareketlendirir bir iki palyaço gösterileri et![]()
![]()
![]()
Ozaman sütü bırak su bile yokOnu yarışmanın sahibi yapsın benim yarışacağım ismin bir ağırlığı olacak![]()
Benim yarışmacım belli diye hatırlıyorum, konuşmuştuk.Aaa evet 28 Kasım 2017 den itibaren 7 ay gibi bir araya girdik çünkü gündüzleri aktif olma düzenimi oturtamadım . MS sunarkan ilgilenmek şart sizleri madur etmemek için güzelce eğlenmek için
20 Temmuz gibi köye fındığa gidicez 10 günlük sonra Ağustosun ilk gününden sonra tekrar eski aktifliğime kavusucam. Son 3 sezondan bir 2.All Star yapacaz ve ilk 3 sezondan yarışıp Al Stara katılmayanlarda olabilir
İlgilenmeye Cumayla birlikte başlayacam köye gitmeden 20 temmuza kadar All Star yarışanları ayarlarız ben geldikten sonra Ağustosta hemen bismillah der başlarız
![]()
Aaa evet sahibinden de onay aldım senin için yasal koşullara uygunBenim yarışmacım belli diye hatırlıyorum, konuşmuştuk.![]()
All Star olacak baş vuruyu açınca seçilecek isimleri sahiplerini yazacam senin elinde Müslüm ve Kazım var ister birini seçersin ister başkasına verirsin başka alırsın , alış veriş yapacaksınızŞimdi napıyoruz? Yeni isim mi seçiyoruz yoksa eskilerden mi?
Sen Acun musun ablacım? Nerden çıktı bu All-Star ya?All Star olacak baş vuruyu açınca seçilecek isimleri sahiplerini yazacam senin elinde Müslüm ve Kazım var ister birini seçersin ister başkasına verirsin başka alırsın , alış veriş yapacaksınız![]()
![]()
![]()
Hhaha dişi acun olarak bende buradakı survivoru kurutuyorumSen Acun musun ablacım? Nerden çıktı bu All-Star ya?Benim aklımda ne güzel yeni isimler vardı.
Hhaha dişi acun olarak bende buradakı survivoru kurutuyorum![]()
![]()
Farklı isimler istiyorsan sahiplerine baş vurup alıcaksınİlk 3 sezondan GunesinOglu All Star yapmıştı . Bu 2.All Star olacak yanı benim yaptığım son 3 sezondan ve ilk 3 sezondan yarışıp All Starda olmayan şarkıcılarda olacak bak seç beğen ayoll baş vuru bu gece yada yarın gelecek ozaman detaylı anlarsın
![]()
![]()
![]()
Ajdar?Benim yarışmacım belli diye hatırlıyorum, konuşmuştuk.![]()
@sokak sanati Aslında Ariana olabilir kanka, Selena'yı da istiyorum gerçi.Yeni isim olursa Demi bu sene çok iyiydi. Yerli seçeceksem Burcu Güneç isterim ama @Çiğdem- Allstar olmaz diyorsan çok saçma Acun bile aldı.
![]()
Hayatım all star olacak yani son 3 sezon yarışması isimlerden seçmen lazım. Selena ve Demi olmaz![]()
Selena Allstarda yoktu.2.sezon vardı.
![]()