Kadın 1996 da çıktı piyasaya.2005 den sonra doğanlar büyümüştür ayoll ben 2005 de zaten eşşek kadar kızdım
Kadın 1996 da çıktı piyasaya.2005 den sonra doğanlar büyümüştür ayoll ben 2005 de zaten eşşek kadar kızdım
He tamam o zaman.
Sıfırlayacaz yarışmayı ama daha önce seçtiklerinizi seçmek yok yoksa herşey tekrara sararÜstün yeteneklerimi kullanarak o şampiyonluğu getirecez
@Harunnn60 Harom çok pasifleşti ya kendine getir şu çocugu dayanamıyorum böyle görmeye. ASen iyi gözlemle bencede Katy i @MayısKralı içine ederken 4 gözle gözlemlemen lazım@Billy Kane @sokak sanati
İlk 10 yılı ortada yok 2005 den sonra kı 10 yılda şarkıcılık etti oda Handenin hatasıKadın 1996 da çıktı piyasaya.
Sıfırlama kararı aldık önceden yarıştığın dısında istediğini seçebilirsin baş vuru 1-2 gün içinde gelecekHe tamam o zaman.
Ayoll ben olmasam hepten kendini dağa bayıra vuracak en azından burda tutuyorum@Harunnn60 Harom çok pasifleşti ya kendine getir şu çocugu dayanamıyorum böyle görmeye. A
Tarkan ile şampiyon olamayacak mıyım .ssSıfırlayacaz yarışmayı ama daha önce seçtiklerinizi seçmek yok yoksa herşey tekrara sarar
Mustimi al tüm gücümle yanında olayım şikeler serbestTarkan ile şampiyon olamayacak mıyım .ss
Yalın veya Musti olur bak
Aaa olur tabi Musti daha yakısır sanaYalın veya Musti olur bak
Bak mustiyi alan yok zorla millete vermeye çalişiyosun.
Bak mustiyi alan yok zorla millete vermeye çalişiyosun.
Dimi.O kadar yarışmacı varken mustiyi kim napsın.
Dimi.Sen kimde karar kıldın?
Anlat Anlat çok iyi tam puanAma heralde kendi yarışmacımı yalnız bırakmam ya.Betül Demir, İrem Derici , Berkay ve Lena Meyer'den birisi.Lena'nın şarkıları 20'yi geçemez, Betül Demir'in ve İrem'inde son şarkıları çok iyi değil.
Hammâmîzâde İsmâil Dede Efendi ile ilgili yorum yapar mısın lütfen canım? @Çiğdem- özelden bana "en az yarı final garanti, rahat takıl" dedi.Kadın hit makinası en az çeyrek final garanti.
Boşver biz de Sezen ile katılırızSıla'nın yasak Rihanna'nın yasak olmaması aradaki farkı epeyce açığa çıkarmış oluyor böylece
Benim kafamda Tan vardı aslında ama bilemedimBoşver biz de Sezen ile katılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?