Askim benimle kavga edersen sen zararli cikarsin zaten. :bhr.
Askim benimle kavga edersen sen zararli cikarsin zaten. :bhr.
Durumu kötü zaten pilotun sadece @ozgur2113 kıymetini biliyorKimse Bilmez izlemekten iyidir.
Her sey bizim icin.
Geber demenin kibar yoluBuray çıkarsa üzülmem ama bu şarkısı çok sevdiğim bir parça degil. Üzülürsem bu parçayla diğerlerinden birini elemesine üzülürüm. ?? @ozgur2113
hangi diziye bulaşsan batıyor
O ne alaka be.
@ozgur2113 'u tebrik ediyorum valla. Hpe söyledim Buray'la degil Ahmed Kaya'yla buralara gelmeliydi.
Ben de elensem üzülmem, laf etmem.Ay ben şaka yapıyorum, benim gönlüm zaten Buray'dan yana. @ozgur2113Elensem kimseye zırlamam, laf da etmem. Ben eğlenmeye giriyorum buraya, Eylül ayından beri de çok eğlendim, çok güzel vakit geçirdim. Tüm herkese teşekkür ederim, o kadar.
Sayı değişiyorya işte geçen 5 bonculktu bugün 3Yarışma boyu hic farkli puan verdin mi acaba merak ettim. @Çiğdem
Ah ah hiç sorma benim de içimde yara ama Ahmet Kaya’yı eleyenler utansın...@ozgur2113 'u tebrik ediyorum valla. Hpe söyledim Buray'la degil Ahmed Kaya'yla buralara gelmeliydi.
Ben de çok keyif aldım, gerilimden uzak eğlenceli bir sezon oldu. Doya doya eğlendik yani.Ben de elensem üzülmem, laf etmem.MS’den en keyif aldığım sezon bu oldu.
Elenirsende etkin oldu demezsin işte@Çiğdem benim farkım olmalıydı, 3 benim diğeri ikili 2 almalıydı...
İşte Diyarbakır, işte Anadolu... Teşekkürler @Maskeli Fedai aşkım, senden beklediğim puan da buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?