eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Yarı Final Sonuçları

Olmaz tatlım, bizim emekli evine huzursuz, geçimsiz tipleri almıyoruz. Belli kalite standartlarından geçmen lazım, büyük ihtimal kalırsın. Ben sana uzaklardan bir apart daire bulurum. :A
Ne kadar çirkince tavırlar bunlar. :A İlla finalde de Çabuk Olalım Aşkım'ı bile kullansam 1 ver diyorsun. :A:A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
  • Güldürdün
Reactions: Özgür and Yiğitt
Ne kadar çirkince tavırlar bunlar. :A İlla finalde de Çabuk Olalım Aşkım'ı bile kullansam 1 ver diyorsun. :A:A
Ay daha ağır konuşurum aslında da banlanırım diye fazla açamıyorum ağzımı, şifreli laflarımdan seç beğen al. Evinin köşesine koy işte tatlım, daha ne diyeyim? :bhr: :A Final şarkımda senden VAZGEÇECEĞİM...

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Hemen zırlamaya baslıyorsunuz bu arada @ozgur2113 finale çıkarsa helal olsun zaten @dreamy da sende onu istiyordunuz :A :A :A @kerem
Ay ben şaka yapıyorum, benim gönlüm zaten Buray'dan yana. @ozgur2113 :bhr: Elensem kimseye zırlamam, laf da etmem. Ben eğlenmeye giriyorum buraya, Eylül ayından beri de çok eğlendim, çok güzel vakit geçirdim. Tüm herkese teşekkür ederim, o kadar. :bhr:

Sincap Başkan @Çiğdem'in Oyları:

squirrel-muzzle-fluffy-look-wallpaper.jpg

Finale hangi ikili çıkarsa güzel final olacak başarılar çocuklar :Z :Z :Z

Şebnem Ferah - Sigara 3
Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz ki 3
Buray - Sahiden 3

Ay ben şaka yapıyorum, benim gönlüm zaten Buray'dan yana. @ozgur2113 :bhr: Elensem kimseye zırlamam, laf da etmem. Ben eğlenmeye giriyorum buraya, Eylül ayından beri de çok eğlendim, çok güzel vakit geçirdim. Tüm herkese teşekkür ederim, o kadar. :bhr:
Alamancı @kerem süper bir iş çıkardı gerçekten her şartda destekleyip teşekkür etmek laızm :bhr::bhr::bhr:

• Harika
Reactions: kerem and Yiğitt